aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Q&A Odpowiedzi Pytania od Oriona.Czy wyobrażasz sobie życie bez naszej sieci? - Tak, przecież to tylko gra.Na jakim jesteś profilu? - Mechanik i operator maszyn rolniczych Czym się interesujesz poza CS? - Mechaniką, Sportem. Czy myślałeś co będziesz robił w przyszłości? - Po skonczeniu szkoły planuje wyjechac gdzies za granicę i zarobic $$$ na autko.Skąd jesteś? - PodkarpacieJakiej muzyki słuchasz? - Disco Polo, Electro.W jakie inne gry grasz poza CS? - NFS MW i SA-MP.Siatkówka, kosz czy noga? - Siatkówka, noga.Z jakiego przedmiotu jesteś najlepszy? - Z zawodowych.Intel vs AMD? - Intel Pytania od Marty. Kiedy idziemy na solo?xD za dużo sobie pozwalasz - Kiedy tylko chcesz tylko miejscówka gdzie? u mnie czy u ciebie? xdTwój ulubiony przedmiot? - Godz-Wych, W-FTwoi koledzy smyrają cię po nosku? - Sa zbyt nieśmiali i cykaja się xd Pytania od Pawła. Dlaczego popijasz wódkę szampanem? - Cos popierniczyłes bo popijałem szampana ruskiego taigerem, był tak ch***** że musiałem xdTo prawda, że natalja tobą rządzi? - Niestety tak jest ;(jest dominująca kobitką w domu xdKolor oczu? - Brązowe Jesteś rudy? - Nie ale chciałbym xdMiewasz zboczone myśli? - Zawsze i wszędzie :naughty: Jak sobie wyobrażasz życie z natalją, wspólne mieszkanie itd.? - Już mieszkamy razem xd teraz natalja chce mnie naciągnac na ciąze :c Ile mierzysz? - 194 dokladnie xd Co zamierzasz robić po tym jak zakończysz swoją historię z edukacją? - Najpierw to chce ją w ogole skonczyc a potem sie bede martwił co bede robic xd Dlaczego nie jesteś już opiekunem na 350, jakieś konkretne powody?- Nie sprawdziłem się. Wbijesz kiedyś na ts'a? - Kiedyś pewnie wbije xd Brunetki vs blondi, a może rude? :devilred: - Brunetki i blondyki ;vPodoba Ci się moja żonka? xDDD - Oczywiście :naughty:To prawda, że Marta jest "słodka" ew. "zabawna" jak się wkurza? xD - Ona zawsze jest zabawna i słodka xd Pytania od JamesaRodrigueza. Kiedy umyjesz mi stopy? - Nigdy Czemu spamujesz na Shoutboxie? - Bo lubie sobie pogadac z innymi xdTo prawda,ze Paweł wkurza? XD - Czasami xd ale ogólnie to jest spoko xdLubisz mnie? XD - Tak xdKiedy otwierasz firmę do mycia plecków i stóp? - Nigdy xdUlubiony sok? - Wszystkie lubie xdPrzyznaj się ile masz dziewczyn? - Nie potrafisz nawet do tylu liczyc na paluszkach xdCzemu nie chodzisz do szkoły? - Już chodze ;v miałem przerwe bo chorowałemCzemu się mnie nie słuchasz? - A czemu miałbym sie ciebie słuchac? xdCzemu jak daję Ci dowody to ty uważasz,ze to nie ty? - Ty je fałszujesz pajacu xdCzemu nie masz tsa? - Komputer jest zawzietyLubisz anime - Oczywiscie :naughty:Lubisz kotki? - Oczywiscie mam nawet 2 dostałem od babci xdLubisz chomiki? - Słodziasne so Ser? - Salcesun Pytania od Omegi. Kiedy mi zrobisz grafike?! ;d- Kiedy tylko bedziesz chciał ;v Kiedy melanż?- Na sylwka pewnie c: Dobrze sie sprawujesz w roli admina?- Jasne ;v Ile uwag w szkole? - Na chwilke obecna to mam -60 pkt xd Ile zagrożeń będzie? - 1 z Histori tylko Bezrobocie? - Nie nie nie PS4 czy xboxa - PS4 Pies czy kot - To i to. Chciałbyś moderatora na forum? XD - Szczerze? to nie xd Pytania od Weroniki. Czemu jesteś takim botem jak grasz na dd2? ._. - Nie wiem własnie xd Czemu mnie podrywasz jak Pawła nie ma w pobliżu?! xDDDDDDDD - Bo krempuje się :cWymarzona dziewczyna? - Zboczona, żeby nie dawała na siebie kilo tapety bo nie lubie tego i żeby miała długie nogi :naughty:Kiedy zacząłeś "grafikować"?- Od Marca chyba xdJak zaczęła się Twoja podróż z cs'em? - Nie pamietam już xdKiedy idziemy się upić? - Kiedy tylko chcesz pijaczynko xd kontakt masz więc dzwon kiedy chcesz Lubisz mnie, kolego? - Tak c:Czemu właśnie "rock" ? ._. - Wpadł mi w oczko i w miare fajny niż poprzednie hah c'Jesteś moim bff? xDDDDD - Jestem xd kurcze myslałem że nei tylko bff xd Pytania od Shanell. Jesteś moją dupeczką? - Podobno tak xd :naughty:Lubisz skakać na skakance? - Nie bo nie umiem xdLubisz owsiankę?- Nie cierpie xd fuj Uprawiasz jakiś sport? - Siatkówka, Piłka Nożna oraz czasami sobie biegam Jaki napój najbardziej lubisz? :ninja: - Tymbarki ;vKochasz mnie? - Oczywiscie xdDlaczego nick rock? - Sam nie wiem xd ale wydaje sie lepszy niż wszystkie moje poprzednieJaki masz kolor oczu? - Brązowe c:Lubisz zboczone dziewczyny? :devilred: Kocham :naughty: :naughty: Pytania od natalji. Podrywasz Werkę, gdy nie ma mnie i Pawła!?- Nie xd jak mozesz tak nawet myslec xdJesteś największym podrywaczem csc? - Tuż za tobą Daj fotkę XD- Ulubiony cytat? - Jedz albo giń ;vJestem Twoją żonką czy nie!? Gubie sie ;c - Jesteś xdMasz mi za złe, że pomimo tylu prób o ub Ci go nie dałam? xd - Tak i bedziesz sie musiała postarac abym ci to wybaczył xdLubisz Homo? - Nieeeeeee!Podoba Ci sie Marta? - No ładna gąska :naughty:Odgadywałes mnie kiedyś? - Nie.Wejdziesz na ts kiedys? xD - Kiedyś pewnie tak xd Pytania od Junioorga. Co byś zmienił w administracji? - Nic, wszystko jest gites. Czy chciałbyś dostać jakąś range? - Mam range już xd 1.6 czy GO ? - To i to.Samochód czy motocykl? - Samochód. W zimie motorem jezdzic nie bede.Jakie jest twoje największe marzenie? - Skonczyc szkołe, wyjechac za granice i posiedziec tam z rok i wrocic i szukac pracy tutaj xd Wymarzona dziewczyna? - Wyżej dałem odpowiedz już ;v Ile chciałbyś mieć dzieci? - To zalezy od żonki xd Co najbardziej lubisz w naszej sieci? - Atmosfere i ludzi xd Czego najbardziej nie lubisz w sieci? - --- Masz zwierzaka? - Mam nawet 3 ;v Miasto czy wieś? - Wieś Jakie 3 życzenia byś sobie zażyczył do złotej rybki? - Życie wieczne, Dom z basenem i dobre autko xdJakbyś nazwał swoje dzieci? - Jak bede miał wtedy bede sie martwił xdMorze czy góry? - Góry Ulubiony kolor? - Zielony, Pomaranczowy. Piwo normalne czy smakowe? - SmakoweJakbyś mógł zmienić imię to na jakie? - JasonTak czy nie? - Nie Ulubiony film? - Pompeje Ulubiony typ filmów? - Komedia, Dramat. Jakbyś chciał spędzić wieczór z dziewczyną? - :naughty: :naughty: Angielski vs Niemiecki vs Rosyjski vs Francuski - Niemiecki Kim chcesz być w przyszłości? - Rolnikiem he mysle aby załozyc gospodarstwo? xd Gdzie chcesz mieszkać w przyszłości? - Tutaj w Polsce. Pierwsza randka - gdzie? - W restauracji albo u mnie w domu :naughty: Gdzie mieszkasz? - Podkarpacie Kanarek czy papuga? - Koliberek xd Lubisz żelki? - Kocham Ulubione cukierki? - Landrynki owocowe xd zreszta i tak nie można mi teraz ich bracRzeka czy jezioro? - Jezioro. Lubisz owoce morza? - Nie cierpie. Byłeś kiedykolwiek za granicą? - Nie Jeśli mógłbyś wybrać sobie dowolne miejsce na świecie gdzie byś mieszkał to gdzie? - Los Angeles. Masz rodzeństwo? - Braciszka. Przeprowadziłeś się kiedyś? - Nie Potrafisz gotować? - Nie Ulubiona piosenka? - MeGustar - Zakrec mnie Ulubiony wykonawca? - MeGustar. Rozmiar buta? XD - 47 Twoja codzienna stylówka składa się z? - Buty, skarpetki, majtki, kalisony, spodnie, koszulka, swetr, kurtka, czapka, rekawiczki. Ulubiona część HP? - Wszystkie są fajne. Wieczór z dziewczyną czy z Cs'em? - Z dziewczyna. Kino tradycyjne czy 3D - Kino. Lubisz Disco Polo? - Kocham Ulubiony przedmiot w szkole? - W-F, Godz wych. Co byś zmienił jeśli byłbyś prezydentem? - Rząd Kogo byś wybrał na premiera? - Tuska Prysznic czy wanna? - Prysznic Byłeś gdzieś na wakacjach? - Jesli chodzi o te wakacje to nie bo ciagle gdzies jezdzilismy z kolegami ;v Wiesz co oznacza skrót lmir? - Nie, nie wiem xd Masz chorobę morską? - Nie. Planujesz iść do wojska? - Jesli trzeba bedzie to tak. Ulubiona broń w cs? - MP5 power. Strzelałeś kiedyś z prawdziwej broni? - Nie Jak wyobrażasz sobie swój wieczór kawalerski? - Wieczorem z kolegami i pewnie jakies duperki xd Jaki twoim zdaniem powinien być rozmiar stanika u dziewczyny? XD - Nie za duży nie za mały xd U jakiej sieci masz telefon? - Play Całowanie czy przytulanie? - Wszystko xd :naughty: Laptop czy PC - PC. Ciasteczka czy babeczki?- Babeczki. Słuchawki czy głośniki?- Słuchawki. Pytania od pyni Masz lęk wysokości? - Tal mam najgorsze są wyciagi :c Lubisz mnie? :banan_dance: - Lubie :pije: Gdybyś mógł się stać niewidzialny chociaż na jeden dzień, to co byś zrobił? - Kogos bym pewnie podgladał xd Gdybyś musiał zamienić się w zwierzątko, co to by było? - W kotka ararCzy jest ktoś, kogo uważasz za wzór do naśladowania? - Nie ma Chodzisz do kościoła? - Nie, nie chodze.Umiesz gotować? Lubisz? - Nie umiem i nie lubie xd i nie bede sie do tego brał nigdy xd Lubisz tańczyć? - Tak ale wtedy jak jestem sam xd Myślałeś kiedyś o tatuażu? - Tak i jak juz skoncze 18 lat to pewnie sobie zrobie ;v Lubisz chodzić na zakupy? - Kocham ale nie sam ;v przewaznie to z dziewczynami bo one mają gusta Jesteś zboczony? - Jestem i to nawet dosc bardzo xd :naughty: Pytania od CREATIVA Jak się czujesz wiedzac ze kiedys oszukiwales w grze na tej sieci a teraz masz takie wysokie stanowiska admin kilka dni temu H@? - Dziwnie Pytania od Queen Besiałke. Co robisz w wolnym czasie- Wychodze gdzies z kolegami, siedze na pc albo ogladam tv ;v Czy będzie powrót Fikusia? - Nie nie bedzie xdDlaczego tak często zmieniasz avatary xD - Dość szybka mi sie przestają podobac xdZainteresowania? - MechanikaMoże wrócisz do grafika? huh.. ? - Na ten czas to nie bo nadal internet sie je*** ale kiedys może, kto wie. :DLubisz mnie? c: - Tak :naughty: Pytania od Slide. Dlaczego tak często zmieniasz avki ?- Wyżej jest odpowiedz.Czemu nie masz posady opiekun serwera ? - Nie sprawdziłem sie.Kiedy ty wbiłeś ten lvl na codzie ? - Po resecie leveli zacząłem ostro wbijac zreszta jak chorowałem i mi sie nudzilo to karałem ;dW jakich godzinach jestes na codzie ? - Wieczornych Co jest twoim hobby ? - Siatkówka, Piłka nożna. Pytania od Algade. Czemu jesteś takim Botem - Nie wiem, to twoja wina xd Pytania od Melanjy. Ulubiona zabawa z dzieciństwa? - Chowany i Berek xd Najlepszy horror, który obejrzałeś? - Piła Prawda czy fałsz? - Fałsz Co sadzisz o facetach w rurkach? ;> - Nie bede sie udzielał na ten temat ;v Co mówi dżem jak się go otwiera? ^/^ Dżem dobry xd Następna osobe która nominuje jest: Shanell Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Gdybyś mógł się stać niewidzialny chociaż na jeden dzień, to co byś zrobił? - Kogos bym pewnie podgladał xd Jesteś zboczony? - Jestem i to nawet dosc bardzo xd :naughty: Już wszystko wiem XDD + Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Może wrócisz do grafika? huh.. ? - Na ten czas to nie bo nadal internet sie je*** ale kiedys może, kto wie. :D Mam nadzieje Naprawiaj ten internet i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Pytania od Melanjy. Ulubiona zabawa z dzieciństwa? - Chowany i Berek xd +rep; d Najlepszy horror, który obejrzałeś? - Piła + nice ;d Prawda czy fałsz? - Fałsz --- Co sadzisz o facetach w rurkach? ;> - Nie bede sie udzielał na ten temat ;v - why ? :C Co mówi dżem jak się go otwiera? ^/^ Dżem dobry xd + zgadza sie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 No to wszystko wiem. Ogólnie dzięki za nominację w końcu się jej doczekałam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Kochasz mnie? - Oczywiscie xd Jestem Twoją żonką czy nie!? Gubie sie ;c - Jesteś xd AHA XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Kochasz mnie? - Oczywiscie xd Jestem Twoją żonką czy nie!? Gubie sie ;c - Jesteś xd AHA XD Heh... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Rock największy podrywacz na forum xD Wydało się XD Ja i tak będę czekać aż umyjesz mi stopy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Rock największy podrywacz na forum xD Wydało się XD Ja i tak będę czekać aż umyjesz mi stopy xD No to sobie chłopcze poczekasz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniooreg 4 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Szalony Ma gadane ^^ Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzisiaj dopiero przeczytałem, not bad. Tyle, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że masz 192cm xD, nie obraź się, ale na zdjęciach, które podawałeś nie było tego widać :tancerz: Like poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiaj dopiero przeczytałem, not bad. Tyle, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że masz 192cm xD, nie obraź się, ale na zdjęciach, które podawałeś nie było tego widać :tancerz: Like poleciał Ty wiesz swoje a ja wiem swoje. Możesz sobie wierzyc i nie. ;] Zdjecia które podawałem było praktycznie widac tylko pół mnie.. Dodałem tylko 1 zdjecie które było mnie widac całego (z 1 klasy jak dobrze pamietam) Edytowane 15 Listopada 2015 przez rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Fajne odpowiedzi, fajnie się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Pytania od CREATIVA Jak się czujesz wiedzac ze kiedys oszukiwales w grze na tej sieci a teraz masz takie wysokie stanowiska admin kilka dni temu H@? - Dziwnie Pier*olisz?? Po co robisz coś takiego skoro masz tak odpowiadać? Edytowane 15 Listopada 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Będę sobie odpowiadal jak będę chcial. Tobie nic doo tego. Wiec zmykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Poczytali, skomentowali. Zamykam<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi