dzika ryba 982 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Cześć Kolejną nominowaną osobą jest Shanell Czas na zadawanie pytań macie do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jesteś mą duperka? :naughty: Jeździsz na moto jeszcze? Czy za zimno? Jakas konkretna biba na Sylwka :devilred: Kiedy sesja zdjęciowa zemną? Lubisz tańczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 [P] Jak tam zycie sie uklada? [P] Kochasz mnie nadal?*_* [P] Wiesz, ze dalej czekam az mnie odwiedzisz?;> [P] Co jest wazniejsze - milosc czy przyjazn? [P] Jak przyjedziesz na sylwestra do Zywca idziemy na piwerko?;P [P] Czemu podrywasz mi chlopaka?xD [P] Gdzie pracujesz? [P] Dlaczego obcięłaś wlosy? [P] Nie bylo Ci ich szkoda?;c [P] Co we mnie lubisz?;> [P] Czego we mnie nie lubisz?;> [P] Jak sie czujesz w roli opiekuna?;D [P] Przenocujesz mnie z Dominikiem jak wpadniemy do Poznania? [P] Kiedy zagrasz z nami mixa?;D [P] Masz zamiar przerzucic sie na GO? [P] Czego najbardziej zalujesz? [P] Z kim masz zamiar spotkac sie z CSC oprocz mnie?;> [P] Czego nie lubisz w ludziach? [P] Wiesz, ze siedze wlasnie na niemieckim?;c [P] Ile chcesz miec dzieci? [P] Zostane chrzestna?;D [P] A moze swiadkiem na slubie?;D [P] Chodzisz do kosciola?xD [P] Chce Ci sie odpowiadac na te pytania?xD [P] Wiesz ze to juz koniec?;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Temat gdzieś spadł na "niziny" to go pobiję [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Masz drugą połówkę? [P] Farbujesz włosy? xD [P] Wiemy, że posiadasz motor, można wiedzieć jaki? [P] Jak to jest jechać 160km/h jednośladowcem? [P] Ulubione danie? [P] Studiujesz coś? Jeśli tak to co? [P] Hawaje czy Los Angeles? xD [P] Gdzie chciałabyś mieszkać? [P] Jak byś chciała widzieć samą siebie za przykładowo 10 maks 15 lat? [P] Jakiś ulubiony trunek? :giggle: [P] Lubisz tańczyć? :tancerz: [P] Weronika to alkus co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) [P] Masz jakieś plany na wakacje? [P] Lubisz gotować? Umiesz? [P] Grasz na jakimś instrumencie?[P] Jako dziecko byłaś grzeczna? :devilred: [P] Jak sobie wyobrażasz siebie za 5 lat?[P] Masz jakąś ulubioną piosenkę?[P] Jesteś zboczona? :cycki: [P] Lubisz chodzić na imprezy?[P] W jaką zabawę najchętniej się bawiłaś w dzieciństwie?[P] Ile widzisz palców? [P] Co sądzisz o związkach homoseksualnych? [P] Kochasz mnie? :giggle: Edytowane 20 Listopada 2015 przez pynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) [P] ile miałaś chłopców xd ? xd[P]Co lubisz jeść [P] co chcesz robić w przyszłość [P] czy nadal jak po studiach/ albo jak pójdziesz do pracy to będziesz tu nadal ?[P] Piwo czy Wódka ? xd[P] Byś wolała być Dziewczyną czy chłopakiem ? xd[P] Mało ale wiesz xd Edytowane 17 Listopada 2015 przez Marian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Jesteś szalona? Jakie plany na przyszłość? Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z cs'em? Kochasz mnie? :daje_kwiatka_na: Kiedy wbijasz na popijawę? W jakich trunkach gustujesz? xD Domóweczka czy Klub? ( Pisze tylko o alkoholu..) Jak tam się czujesz w wieku 20 lat? ( Jużnienastolatko!) Paweł to bot, nie? Edytowane 18 Listopada 2015 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Jak to jest być dorosłą? Paweł to botek? Masz chłopaka? Lubisz Karola? Jesteś ogarnięta? :xmas: Jakie lubisz filmy? :sweeeet: Jaką lubisz muzę? :hmmm: Palisz? :dobani: Jaki trunek lubisz najbardziej? :pije: Chodziłaś z Pawłem? :devilred: To prawda że pobiłaś Pawła? Edytowane 20 Listopada 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 [P] Z jaką maksymalna prędkością poruszałaś się po naszych polskich drogach ? ^^[P] Ile razy musiałaś odrzucić zaloty chłopaka?[P] Jaki gatunek filmowy preferujesz? [P] Ile razy zostałaś zatrzymana przez policje? O ile byłaś [P] Jaki jest twój wymarzony motocykl? [P] Co chcesz robić w przyszłości ? [P] Posmyrasz mnie biczem? (nie moje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Masz drugie imie? Jaki masz motor Największa prędkość ? Co lubisz robic w wolnym czasie? zainteresowania? Lubisz święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) [ P ] Pamiętasz jak graliśmy na FFA? [ P ] Dlaczego sprzedałaś moto? :c [ P ] Największa prędkość jaką osiągnęłaś? [ P ] Dlaczego ta sieć? [ P ] Inne zainteresowania? [ P ] Czy to prawda, że spotkałaś się z Omegą? [ P ] Masz już tego swojego wybranka? [ P ] Homo? [ P ] Or no homo? [ P ] Ile spędzasz dziennie przed lustrem? [ P ] Do "trupa" wchodzisz #YOLO, czy pilnujesz BS'a? [ P ] Wódka, czy czysty bimber? <_< [ P ] Kochasz mnie? :hmmm: Edytowane 20 Listopada 2015 przez Umciaak * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Czas na zadawanie pytań minął. Odpowiedzi prawdopodobnie zostaną dodane przez Shanell do końca weekendu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi