Besi523 3 023 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam, liczba podań jak i strażników stale wzrasta w porównaniu do podań na admina związku z tym chcielibyśmy awansować któregoś z staników. Jako iż Wujos oraz BlackDGame są strażnikami od dnia wczorajszego ich kandydatura nie jest brana pod uwagę. Proszę pod tematem wpisać która według Was JEDNA osoba zasługuje na otrzymanie wyższej rangi oraz napisanie dlaczego wybieracie właśnie tego użytkownika. JamaicaDrugs B!@ck Snexi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Snexi. Jest najdłużej spośród wszystkich, więc zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Według logów, najwięcej robił snexi od 11/06/2015 ponad 700 użyć guarda. Później jest Jamaica z ponad 400, a na końcu B!@ck z ponad 300. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Prosiłbym branie pod uwagę też staż innych strażników(ponieważ jestem najdłużej i nie chce żeby inni czuli się urażeni tym ,że dostali później to potem wypadają gorzej. No ale to jest już sprawa wypowiadających się ) EDIT: Mianowice chodzi mi o aktywność na serwie, ogarnianie kultury, CT, mikrofonu przed mutacją za czym idzie denerwowanie innych. itd. Edytowane 22 Listopada 2015 przez Classic Team Gemciu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Moim zdaniem snexi. Jest najdłużej strażnikiem. Myślę, że sobie poradzi Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak SNEXI aktywny na serwerze i najdłużej jest strażnikiem. Myślę że snexi nadawał by się na awans. Chociaż nie mogę powiedzieć że inni sobie nie radzą.Ale na dzień dzisiejszy wybieram Snexiego POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 680 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak najbardziej jestem za tym aby snexi awansował. Jest to jedna z najbardziej aktywnych osób na serwerze. Ogarnia oraz jak napisał droso, ma najwięcej akcji. Najdłużej jest już na posadzie strażnika i spisuje się bardzo dobrze. Nadaje się na admina choć wydaje mi się że sam tego nie widzi albo myśli że mu nie wystarczy czasu. Pozdro, GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zatem awansowany na stanowiska admina zostaje Snexi W przypadku ponownej dużej ilości podań na strażnika odbędzie się podobny wybór za waszym pośrednictwem także miejcie oczy szeroko otwarte na naszych strażników! Na ich zachowanie i czy wywiązują się wzorowo ze swoich obowiązków. Oczywiście do następnej rotacji dołączą nasi nowi strażnicy (Wujos oraz BlackDGame) Gratuluje graczowi Snexi, życzę powodzenia na nowym stanowisku, temat zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi