Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Pytania Natalji : Ile przegrałes kasy w swoim zyciu? Xd - pytanie ktore zawsze mnie przeraża mysle ze to bedzie okolo 100 tysiecy euro ... z wygranymi . na cs go wydalem okolo 12 tysiecy zlotych. Pytania One Punch! ll Saitama Jak tam życie? - ogólnie bywało lepiej , ale nie jest zle Czy uważasz, że "twój" FFA dobrze się trzyma?-jest inaczej, zmienił sie "skład" serwera. Ale tak juz jest , że jedni odchodzą inni przychodzą . Chciałbyś znów być opiekunem?-nie wiem czy bym na to znalazł obecnie czas ... :/ ogólnie marzyłem żeby FFA było w Top3 w PL i nie szczędziłem czasu i kasy na to. Teraz mam dom i małego psa . A kobieta dalej marudzi .... Ile jest cukru w cukrze?-100%? Nawiązując do pytania, które zadałem polaczkowi, jakie kanapki lubisz?-Te które mi zrobi moja Marta Swoje mi nie smakują Kolejny raz nawiązując, co zrobić by pies przestał ujadać? Pomysły mi się skończyły, a ona nadal to robi...- Mój mały piesek śpi ze mną i nie szczeka Jak długo grasz w cs?-tak długo że nie pamiętam zacząłem w 6 klasie podstawówki (13 lat? a mam 30) nie liczac przerw to 17 lat Grałeś w cs 1.5 (lub wcześniejsze)? grałem w 1.5 w szkole i kafejkach Jak się gra w te pistolety?Się szczela i szczela a potem heady lecą Pytania Pawel. ? [P] Skąd pochodzisz?- pochodzę z Olesna (opolskie) ale od 16 roku życia mieszkałem koło Częstochowy na wsi Kostrzyna [P] Jak masz na drugie imię?-nie mam (podobno chrzestny sie tak nawalil ze zapomnial : ) [P] Masz zwierzę? -mam owczarka szetlandzkiego o imieniu Marlo (ja do niego mówie Węgorz) [P] Jak ma na imię twoja małżonka? -na żonę jeszcze nie zasłużyła , a na imię ma Marta [P] Ile mierzysz?-190 cm [P] Gdzie mieszkasz?Schijndel / Holandia [P] Dasz radę rozwiązać to zadanie?Spoiler nie wiem czego was tam uczą :D:D niestety nie dam rady ;/ [P] Grałeś kiedyś w inne gry poza serią counter strike?Wiedzmin3 / ps4 ZAJEBISTA GRA! [P] Jak Ci się żyje?jak w koncu wygram gdzieś milion euro to powiem ze zajebiscie [P] Uważasz się za człowieka spełnionego? Mam stała pracę , kobietę ,psa ,swój dom i widziałem pól świata. Myśle że jeszcze coś moge zdziałać Pytania Daniel.! : Żonka zła (o ile była), że komputer kupiłeś? -zła to mało powiedziane .... długo opowiadać Pytania Melanjy : [P] Lubisz ryż? -zależy kto podaje do stołu [P] Ulubioną bajką twoją jest? -Dragon Ball ![P] Masz rodzeństwo ?-siostra Kasia [P] Było 7 krasnoludków, 7 ogórków i 6 szklanek mleka, czego nie dostał jeden krasnoludek ?-sraczki? [P] Narty czy snowboard? -Snowboard (w zeszlym roku bylem pierwszy raz ) [P] Makaron robiony czy kupny ?-robiony od babci [P] Jadłeś pomidorową z rosołu z wczoraj ?- Pyszna !!! (nawet nie wiesz jak mi jej brakuje w Holandii) [P] W którym roku Polska odzyskała Niepodległość?1918 po pierwszej wojnie swiatowej? [P] Ile było rozbiorów Polski ?-kojarzę z historii ze byly 3 [P] Jan Matejko był ?Malarzem , chyba dla Polaków najsłynniejszym [P] Kogo chcesz pozdrowić ? "starą" ekipę z FFA , to były niezapomnianie czasy ale oczywiscie Ciebie tez i wszystkich moich znajomych z CS-Classic [P] Mikołaj był u Ciebie ? był ubrany w same majteczki [P] Fiat 126p czy ford? ,nie jestem przywiazany do polskich samochodowych marek.Ford [P] Brunetki czy blondynki?Ja jest fajna i atrakcyjna to wszystko jedno [P] Palisz? Jak smok (budowlaniec ^^) [P] Czego nie lubisz robić, a musisz? Sprzatac !!!! [P] Znasz odpowiedzi na wszystkie pytania czy wujek google pomaga? Na te akurat znam, ale pewnie jakbys bylo cos trudniejszego to wiesz ^^ [P] Gdzie mieszkasz?-Schijndel / Holandia (8 lat juz ) [P] Jakie zdobyłeś wykształcenie? -szczerze to tylko zawodowe - stolarz. Szybko poszlem do pracy bo nie mialem warunkow do nauki. Pochodze z patologicznej rodziny. [P] Masz jakiś zawód ?Stolarz [P] Nie za mało pytań ?-Lubie pytania Pytania Śnieżynka : [P] Umiesz gotować? Lubisz?-rozczaruje Cie , bo slaby w tym jestem ;/ [P] Jesteś alergikiem?Nie , aczkolwiek kiedyś tak [P] Lubisz pić alkohol?-Lubie , w towarzystwie przyjaciół . [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? -Przyjemność po mojej stronie [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś?- dużo tego... "nocka" w Rumuńskim areszcie, albo może delegacja w Austarlii[P] Lubisz zwierzęta? Masz jakieś w domu?Pies Marlo i 2 papugi nimfy : Predator i Afrodyta Pytania Shanell : Wracasz na FFA ? -nie znam tak prawie nikogo, serwer sie zmienił . Szukam swojego miejsca , ale chodzby dla takich osob jak Ty warto wrocic Lubisz grać w cs? Oczywiscie , najlepszy sposob na stres !!! Masz dużo czasu dla samego siebie? Teraz nie , bo doszedl mi pies ... ale nie narzekam z tego powodu . Ogolnie jestem typem kota (chodze wlasnymi sciezkami ) Tęsknisz za starymi czasami (Tak jak Ja) ? -bardzo,dlatego wrocilem .... Pytania Friko : [P] Pomidorowa z makaronem czy z ryżem? -z ryzem od babci :) Pytania Gryteran: Grasz w go czy 1.6? - teraz 1.6 wczesniej Go , a przed tem 1.6 . (po kupieniu stacjonarnego wroce pewnie do Go) Ile masz lat? -30 Jak masz na imie? -zaskoczyles mnie Jeżeli grasz w go, otwierałeś kiedyś skrzynki? -otworzylem okolo 1000. (5 kos ) bagnet / dopler fn to moja najlepsza zdobycz ktora droplem Lubisz grać na jakimś instrumencie muzycznym? -nerwy mojej kobiety:D Lubisz spiewać? -pod prysznicem Co było pierwsze, kura czy jajko? Skorupka ? Pytania xKardzio Dlaczego wróciłeś do grania? -stres stres stres , ogolnie counter strikre pozwala zapomniec o problemach Jaki masz teraz komputer? jakis lapek ale w planach jest potwor (400fps w csgo) Ranga w go? pol roku temu byly kalachy w laurach/szeryf Masz plany na święta i sylwestra? picie wodki i seks 1.6 czy go? dobre pytanie , bo nie wiem Co robisz w wolnym czasie? Leze i nic nie robie / gram w csa Gdzie pracujesz? jestem kierownikiem na budowie / klimatyzacja Jakie masz hobby? zbieranie monet/antyki/cs/seks Ulubiona potrawa? schabowe! Lubisz słodycze? bardzo! biala czekolada! Pepsi czy coca cola? Cola ! Ps czy xbox? PS! wiedzmin^^ Ulubiona pora roku? Taka gdzie wolne od pracy ^^ Pytania od Jamesa : [P] Siema xD - Witam ) [P] Kiedy wbijesz globala? -pewnie nigdy , moj refleks jest coraz slabszy [P] Ulubiona drużyna CS:GO Virtus.pro - tak patriotycznie ) [P] -||- piłkarska? Kibicuje bardzo Lewandowskiemu , wiec chyba BAyern [P] Lubisz mnie? XD -pewnie ze tak , jestes mega sympatycznym gosciem [P] Dałbyś mi jeszcze raz admina na FFA? XD -oczywiscie , admin to dla mnie nie osoba ktora ma karac. Ona ma dbac o to , zeby na serwie byla fajna atmosfera. Wtedy on (serwer) zawsze bedzie stal pelny . [P] Wrócisz na opiekuna? XD -pewnie nie , to bylo wyzwanie , cos dla mnie zupelnie nowego. Dzisiaj mam mniej czasu , a wiecej problemow . :\ [P] Czemu odszedłeś z opiekuna? :c -tak szczerze bo kupilem kompa i moglem grac w csgo . Lubie nowosci dlatego sie tak wciaglem. Nie moglem sobie wybaczyc ze zaniedbuje serwer dlatego zrezygnowalem. Nastapilo to tak gwaltownie , poniewaz Shadow swietnie sie sprawdzil jako zastepca . [P] Nike czy Adidas Nike , choc chodze w butach adidasa [P] Kawa czy Herbata -Kawa ! [P] Masz dzieci? XD -nie mam i narazie nie planuje . chociaz pewnie za niedlugo zmienie zdanie Pytania od Saphireee : [P] Co było dla Ciebie natrudniejsze po wyjeżdzie do Holandii? rozłaka z rodziną/przyjaciółmi [P] Jakie postanowienia na nowy rok? Wiecej nieróbstwa [P] Jaki jest Twój największy lęk? ze przez moj hazard strace to co mam :/ Pytania od VORDEN : rywales w cs w kafejkach w dawnych pamietnych czasach? -oczywiscie , jeszcze w 1.5 Pytania od NEXT : [P] Uprawiasz jakiś sport ? Oczywiscie : Leżenie na kanapie(vice mistrz olimpijski) [P] Miałeś kiedyś czerwony pasek ? (na świadectwie oczywiście) XD -podstawowka : klasy 3-7 [P] jaka ranga w go ? -nie gram od pol roku , kiedys kalach w laurach Dziekuje za pytania !!! Normalnie bym byl bardziej rozwięzły , ale jestem w delegacji i mało śpie Nominuje Siwego Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Hahaha, co ja myślałem.. "Jak masz na imie?", pytanie zadane do gracza Damian? NL/PL, mój mózg chyba noe funkcjonował kiedy pisałem te pytania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 super się czytało xd Siwy nasz wieczny zjaraniec czekamy na Ciebie xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No to jak coś to pisz i można zagrać xd też mam ps4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 100tys? Łooo Damian ja wiedziałem o skrzynkach ale tu się zdziwiłem ostro Czekam na potwora i coś w GO się zagra :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 [P] Lubisz zwierzęta? Masz jakieś w domu? Pies Marlo i 2 papugi nimfy : Predator i Afrodyta Predator to zdecydowanie najlepsze imię dla papugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Damianek dziękuję za miłe słowa, wracaj <3 I zostań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 [P] Lubisz zwierzęta? Masz jakieś w domu? Pies Marlo i 2 papugi nimfy : Predator i Afrodyta " Afrodyta " - dobrze mi się kojarzy + Dzięki za odpowiedzi! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wiesz, co hazardu się lękasz, spodziewałem się odpowiedzi o pracy albo kobiecie haha Dzięki za odpowiedzi i wracaj na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dobre odpowiedzi krasnoludki i historia trafione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi