dzika ryba 982 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kolejną nominowaną osobą jest Siwy Czas na zadawanie pytań to 5 dni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) [P] Ile razy zerwał ci się film? [P] Kiedy miałeś życiówke? [P] Jak spędzisz Sylwka? [P] Kupujesz achtungi/race? [P] Ulubiona potrawa? [P] Ulubione piwo/wódka? [P] Jak znalazłeś się na sieci? [P] Jaki był twój pierwszy serwer z classica? [P] Jak powodzi się w życiu? [P] Czy ISIS użyje broni biologicznej? [P] Czemu Siwy? [P] Dlaczego Sponor imprez a nie np. "Mistrz ciasteczek" XD? [P] Czemu bociłeś na cod modzie 4001lvl? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czemu siwy, a nie rudy? Gdzie mój Flip? Gdzie mieszkasz? Najlepszy serwer 1.6 z tej sieci? Lubisz mnie? Masz rodzeństwo? Gdzie mieszkasz? Jakie masz hobby? Main w lolu? Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Kiedy zawitasz na serwerach cs go? Z kim najlepiej dogadujesz się z sieci? Masz zwierzaka? Masz dziewczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Przeszedłeś już mutację? Czemu nie skaczesz na dr? Jakie kanapki lubisz? A może frytki do tego? Snickers czy Mars? Ilu facetów potrzeba by zrozumieć dziewuchę? Ilu blondynek potrzeba do wkręcenia żarówki? Brunetki, blondynki, rude czy szatynki? Ile masz dokładnie warnów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 [P] Pamiętasz kiedyś giercanie na codzie 45k ? [P] Zapomniałeś o mnie czy po moim powrocie dalej mnie pamiętałeś ^^ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 [P] Umiesz gotować? Lubisz? [P] Masz lęk wysokości? [P] Ts3 vs Skype? [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś?[P] Lubisz zwierzęta? Masz jakieś w domu? [P] Jak spędzasz święta? [P] Lubisz mnie? [P] Lubisz chodzić na zakupy?[P] Wierzysz w życie pozagrobowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 [P] Elo [P] Kiedy nauczysz się grać w LoL'a? [P] Kiedy gramy znowu w nexson'a? Bo dawno nie bugowałem survival mode [P] 2+2x3/5=? [P] Masz drugie imię? Jeśli tak to je podaj. [P] Chodzisz jeszcze do szkoły? xD [P] Gdzie teraz mogę Cię pozabijać w cs'ie? xD [P] Krypton wie, że Werka jest "twoja"? (Bynajmniej wiele razy tak na SB pisałeś ) [P] Lubisz mnie? [P] Czemu masz na steam'ie Hames'a podpisanego jako "śmieć"? xD [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [P] Jesteś lewo czy praworęczny? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 [P] Lubisz mnie? [P] Za co mnie lubisz? [P] Od kiedy jesteś we mnie zakochany? [P] Planujesz wrócić na stanowisko moderatora? [P] Z kim najlepiej dogadujesz sie na forum? [P] Chce Ci sie na to odpowiadać? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Wejdz do nas ts ok? <3 Edytowane 13 Grudnia 2015 przez natalja <M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dlaczego jesteś takim botem ? Kiedy zrzutka na hasiok wyngla dla saphira ? Kiedy napiszesz pierwszy swój plugin do cs'a? Jak długo grasz w cs i od jakiej wersji? W co grałes przed cs'em? Ponoć masz sapera w wersji online czy to prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Czemu jesteś takim botem, co? :/ Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em? Jakieś rodzeństwo? Czemu mnie zawsze podrywasz?! Jakieś inne gry niż cs? Lubisz mnie? Jakieś rodzeństwo? Mogę pobić Pawła za te pytania? :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Kiedy w końcu ten Lublin?Weźmiesz się do nauki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Czas na odpowiedzi masz do niedzieli. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi