Ang9lek 66 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Mam Problem z Jb ale niewiem jak go rozwionzac i chcialem sie zapytac na forum czy by mogl mi ktos pomuc ( sorka za ortografie mieszkam w niemczeh od 8 lat ) co sie dzieje jak wchodze na serwa i ktos gada to slysze jakies pszerywki jak gadajom Link do pobrania Filmika usunolem bo nie slychac nic tutaj link do yt : https://www.youtube.com/watch?v=C1RsXIZlGTA zadna reglama lub cos Chciabym znowu pograc na serwie ale nie chce mi sie jak jest cos takiego Prosze pomuszcie mi Pozdraiam Angelgames Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Angelgamespl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ang9lek 66 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) jusz sie naprawilo Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Pawel.? Następnym razem powiadom moderatora poprzez opcję "raportuj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi