PJakPompa 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Dzieńdobry chodzi o to że nie moge wejść w strone po tym jak dostalem strażnika więc pisze tutaj, a nie moge wejść ponieważ nie mam administratora na tym kocie a hasla tez nie znamProsze więc opiekuna grupy lub zastępce o to by dal mi range strażnika na serwerze JailBreak w CS:GOsiema Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Pawel.? Posty połączono, radzę Ci nie spamować, bo w przeciwnym razie otrzymasz warna. To tylko słowne ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Napisałam jasno w podaniu. Aby otrzymać rangę na serwerze musisz zgłosić sie do mnie na PW oraz musisz wpisać sie w temacie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi