SaphiR;3 359 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Witam , chciałbym Wam przestawić moją propozycję śniadania, czyli tosty w trochę innym wykonaniu Więc, opiszę działania krok po kroku a na końcu wstawię zdjęcie gotowego wyrobu 1. Obkroić chleb tostowy ze skórek, (ścinamy skórkę) 2. Gdy mamy już gotowe kromki bez skórek , trzeba je rozwałkować na cienkie kawałki (bardzo chude, ale ostrożnie) 3. Na tak przygotowane kromki układamy swoje ulubione dodatki w moim przypadku ser i szynka 4. Jeżeli już mamy poukładane wszystkie składniki (byle nie za dużo, bo nie zawiniecie) zawijamy kromki w rurki , mają wyglądać tak jak krokiety tylko uwaga, to chleb tostowy, więc jest bardzo delikatny. 5. Rozgrzewamy patelnie, z odrobiną oleju lub oliwy z oliwek (jak kto woli) i wrzucamy nasze tosty i smażymy na złoty kolor Całe śniadanie powinno się przedstawiać tak --> http://scr.hu/0qp6z/fupz1 Jest to mój pierwszy taki poradnik , więc proszę o wyrozumiałość. Polecam każdemu komu znudziły się już zwykłe tosty, i chce spróbować czegoś 'nowego' na śniadanie, pamiętajcie nasze kubki smakowe znają wiele smaków , więc nie tłamście ich jednym smakiem Do takich tostów polecam przygotować dobry sos czosnkowy i keczup , śniadanie wyborne. Nie jest też dość wymagające , także tym bardziej jeszcze raz zachęcam do wykonania Pozdrawiam Saphiree Ps. Czekam na Wasze opinie Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wygląda smacznie ^^ To idę jeść 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jakiego ja mam kuchara w rodzinie XDDobra robota, z pewnością spróbuję! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 mmmmm.. Już wiem kto mi będzie na święta 12 potraw przygotowywał ^^ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi