Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Nienawidzę was Pytania od zygusia [P]Ile razy zerwał ci się film? Nie wiem [P]Kiedy miałeś życiówke? bo ja wiem, rok temu [P]Jak spędzisz Sylwka? na całego [P]Kupujesz achtungi/race? nie [P]Ulubiona potrawa? wszystko pikantne, nie mam ulubionej [P]Ulubione piwo/wódka? nie pije [P]Jak znalazłeś się na sieci? przez cod'a 45k [P]Jaki był twój pierwszy serwer z classica? cod 45k [P]Jak powodzi się w życiu? **cenzura** [P]Czy ISIS użyje broni biologicznej? [P]Czemu Siwy? Bo kiedyś paliłem jak smok [P]Dlaczego Sponor imprez a nie np. "Mistrz ciasteczek" XD? Dawid jest mistrzem ciasteczek [P]Czemu bociłeś na cod modzie 4001lvl? nie wiem Pytania od kardzia [P]Czemu siwy, a nie rudy? bo rudy nie ma życia, przykładem jesteś ty. [P]Gdzie mój Flip? Karol zajeb*ł [P]Gdzie mieszkasz? Na wsi [P]Najlepszy serwer 1.6 z tej sieci? mój [P]Lubisz mnie? rudych sie nie lubi [P]Masz rodzeństwo? mam [P]Gdzie mieszkasz? w mieście [P]Jakie masz hobby? wkurwianie ludzi (przykro mi paweł, słownik polski nie oferuje tak zaawansowanego słowa jak to) [P]Main w lolu? Paweł, mój pies doradził mi odpowiedź - i'm retarded [P]Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? klasycznej [P]Kiedy zawitasz na serwerach cs go? już zawitałem, zniechęciła mnie 50minutowa cs_inferno, na ktorej miałem największe staty na plusie i zepsułem serwer [P]Z kim najlepiej dogadujesz się z sieci? ze sobą, [P]Masz zwierzaka? tak, wabi się Paweł [P]Masz dziewczynę? tak, wabi się Weronika Pytania od Satimy [P]Przeszedłeś już mutację? zaraz cie pie*dolne [P]Czemu nie skaczesz na dr? Bo mi sie steam zepsuł, a na ns nie moge sobie przeglądarki odpalić i włączyć muzyke [P]Jakie kanapki lubisz? z chlebem [P]A może frytki do tego? a skuszę się [P]Snickers czy Mars? nie [P]lu facetów potrzeba by zrozumieć dziewuchę? no da radę w 100/1 laske [P]lu blondynek potrzeba do wkręcenia żarówki? ile bym wziął do siebie blondynek żeby mi wkręcały żąrówke? :x a potem.., 10 dupeczek starczy [P]Brunetki, blondynki, rude czy szatynki? Kocham blondynki za uśmiech i spojrzenie Kocham brunetki za czułe uwodzenie Kocham szatynki za te ich słodkie minki Rude też kocham Kocham Was dziewczynki [P]Ile masz dokładnie warnów? Pytania od semiego [P] Pamiętasz kiedyś giercanie na codzie 45k ? A ty chyba nie wiedziałeś że jakiś pajac nakręcił na YT nasze granie jo tom biegam z scoutem [P] Zapomniałeś o mnie czy po moim powrocie dalej mnie pamiętałeś ^^ ? Ty goku i inni mi jeszcze siedzicie w pamięci Pytania od Śnieżki [P] Umiesz gotować? Lubisz? Jajka umiem [P] Masz lęk wysokości? To dziwne bo windy się boje, a z dachu nie zaś jak myje okna to tak [P] Ts3 vs Skype? ts3 [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? o kobieto [P] Lubisz zwierzęta? Masz jakieś w domu? nie mam już 2 lata, miałem 2 psy, trzeba sobie kupić jakiegoś pluszaka [P] Jak spędzasz święta? Jeździ się po 3 rodzinach Jedna rodzinka pyszny barsz, 2 gołąbki, a 3 pierogi [P] Lubisz mnie? lubie [P] Lubisz chodzić na zakupy? nie lubie [P] Wierzysz w życie pozagrobowe? wierze Pytania od pawla [P] Elo pjona [P] Kiedy nauczysz się grać w LoL'a? Ty mnie nauczysz [P] Kiedy gramy znowu w nexson'a? Bo dawno nie bugowałem survival mode Ja sie dziś nie nadaje, po styczniu można [P] 2+2x3/5=? paweł [P] Masz drugie imię? Jeśli tak to je podaj. Jo Janek [P] Chodzisz jeszcze do szkoły? xD jeszcze tak [P] Gdzie teraz mogę Cię pozabijać w cs'ie? xD teraz to ja cie dopadne w tym jarosławiu [P] Krypton wie, że Werka jest "twoja"? (Bynajmniej wiele razy tak na SB pisałeś ) Krypton lubi porządzić się kolorkiem, werka była moja od dawna [P] Lubisz mnie? a ty? [P] Czemu masz na steam'ie Hames'a podpisanego jako "śmieć"? xD bo to pierwsze z czym mi się skojarzył [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? bardzo nie [P] Jesteś lewo czy praworęczny? zalezy ale więcej operuje prawą Pytania od Madzi [P] Lubisz mnie? Lubie [P] Za co mnie lubisz? Za podobny charakter :devilred: [P] Od kiedy jesteś we mnie zakochany? Od kiedy Cie zobaczyłem [P] Planujesz wrócić na stanowisko moderatora? Nie [P] Z kim najlepiej dogadujesz sie na forum? Na tym forum, przez tyle lat poznałem wiele osób i nie jestem w stanie powiedzieć z kim najlepiej się dogaduje [P] Chce Ci sie na to odpowiadać? XD Ja się niedawno dowiedziałem że mam na coś odpowiedzieć, to wgl zaskoczenie ever. Damian ma u mnie przej&**** Natalja wejdę na TS Pytania od Destroyera [P]Dlaczego jesteś takim botem ? To są plotki rozgłaszane przez BOT'y typu werka [P]Kiedy zrzutka na hasiok wyngla dla saphira ? Teraz to Oskar ma jeździć podobno te bułki w belgi rozwozić [P]Kiedy napiszesz pierwszy swój plugin do cs'a? bind "x" "destruction counter strike 1.6" "say Ku**** koniec gry" [P]Jak długo grasz w cs i od jakiej wersji? 2011 to był chyba ten rok kiedy pierwszy raz zagrałęm, no idiota bo grałem z rok na botach ale wtdy nie było żadnej innej gierki A potem się odkryło że 1.6 oferuje grę multiplayer [P]W co grałes przed cs'em? w GTA SA, a przedtem nic [P]Ponoć masz sapera w wersji online czy to prawda ? no jo Pytania od Weroniki [P[Czemu jesteś takim botem, co? :/ to ty jesteś botem, mnie nikt nie nominował do elity 1.6 w kategorii BOTY ciebie zaś tak, wygrałaś zresztą od razu [P]Jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em? nie pamiętam [P]Jakieś rodzeństwo? niestety [P]Czemu mnie zawsze podrywasz?! bo mogę [P]Jakieś inne gry niż cs? 3 internetowe [P]Lubisz mnie? a co będę miał za to? [P]Jakieś rodzeństwo? nie [P]Mogę pobić Pawła za te pytania? :ninja: Możesz, psa bij Daniel [P]Kiedy w końcu ten Lublin? Taka sama droga Daniel [P]Weźmiesz się do nauki? Przecież jest dobrze Nominuje Destroyer'a Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 I ty wciąż wierzysz, że ja Ciebie nauczę grać xD Nie no, uśmiałem się podczas czytania odpowiedzi xD, masz tego lajka, masz żryj xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Te drugie gdzie mieszkasz to chodziło o nazwę miejscowości. Mój błąd. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 "Krypton lubi pozadzic sie kolorkiem..." -wygryw :giggle: Lajk + 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pytania od Satimy [P]Przeszedłeś już mutację? zaraz cie pie*dolne Hahahahhahaha Miłosz nie załamuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? o kobieto Wszystko wiem + Dzięki za odpowiedzi! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Pytania od Destroyera [P]Dlaczego jesteś takim botem ? To są plotki rozgłaszane przez BOT'y typu werka [P]Kiedy zrzutka na hasiok wyngla dla saphira ? Teraz to Oskar ma jeździć podobno te bułki w belgi rozwozić hahahaah bułki z wyngla i dzieki za nominacje .. xd Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 MISTRZ <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi