Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Kolejną nominowaną osobą jest Destroyer Czas na zadawanie pytań macie do piątku, tj. 25 grudnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jak nauczyles sie cc+ i ogolnie scriptingu? Grasz jeszcze w csa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 [P] Jakie masz najlepsze wspomnienie ze mną? [P] Czy na przestrzeni miesięcy żałujesz że mnie poznałeś? [P] Wiem, jak tu trafiłeś czy masz jakiś żal do tego jak tu trafiłeś czy się zadomowiłeś? [P] Wyngiel czy hasiok? [P] Kiedy gramy mma? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) [P] Dlaczego niebo jest niebieskie? [P] Czemu woda jest mokra? [P] Jakiego koloru masz dziś majtki? [P] Jakiego koloru masz zęby? [P] :masturbacja: :masturbacja: :masturbacja: :ninja: Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) [P] Siemka [P] Co jesz? [P] Dalej oglądasz teletubisie? [P] Na misjonarza czy na pieska? xD [P] Czemu nie chcesz się umówić z Panią Ma...? [P] Czemu nie możesz utrzymać kieliszka w ręku? [P} Masz zespół aspergera? [P] :masturbacja: jeszcze? XD [P] Masz zeza? [P] Dlaczego, gdy do mnie piszesz to sapiesz? [P] Masz jakąś na oku? :giggle: [P] Mieszkasz sam? Bo nie wiem kiedy mam Ci wjazd na chatę zrobić [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [P] Prawda, że bez hasiok wungla to ch... a nie hasiok? Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Pawel.? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jakie lubisz szprychy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zainteresowania? Ulubiony kolor? Jak trafiłeś na sieć? Co lubisz na niej najbardziej? Co robisz w wolnej chwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zame. Na odpowiedzi czekamy do niedzieli. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi