Destroyer 548 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Niech wam będzie, macie odpowiedzi moje Pytania Creative Jak nauczyles sie cc+ i ogolnie scriptingu? C/C++ z symfonii, scriptingu czytajac kod oraz dokumentacje i działając na pluginach pisząc/przepisywać. Grasz jeszcze w csa? W csgo tylko Pytania Saphiree [P] Jakie masz najlepsze wspomnienie ze mną? Jak po raz pierwszy mi banie zryłeś [P] Czy na przestrzeni miesięcy żałujesz że mnie poznałeś? A powinienem? [P] Wiem, jak tu trafiłeś czy masz jakiś żal do tego jak tu trafiłeś czy się zadomowiłeś? Nie mam żalu [P] Wyngiel czy hasiok? Hasiok wungla [P] Kiedy gramy mma? Nie wiem Pytania Question?;3 [P] Dlaczego niebo jest niebieskie? Nie zagębiam się w te tematy [P] Czemu woda jest mokra? Bo jest [P] Jakiego koloru masz dziś majtki? Kolorowe.. btw u r hot ;d? [P] Jakiego koloru masz zęby? Zębowego [P] :masturbacja: :masturbacja: :masturbacja: Mi to nie grozi już Pytania Paweł [P] Siemka Ema [P] Co jesz? A co lekarz;d? [P] Dalej oglądasz teletubisie? Nie [P] Na misjonarza czy na pieska? xD Doggystyle [P] Czemu nie chcesz się umówić z Panią Ma...? Nie gustuje w 16 latkach [P] Czemu nie możesz utrzymać kieliszka w ręku? Nie pije wódki [P} Masz zespół aspergera? Nie ;d ale ty masz za to dysmozgie kolan [P] :masturbacja: jeszcze? XD Pisałem wyżej [P] Masz zeza? Nie, za to ty masz [P] Dlaczego, gdy do mnie piszesz to sapiesz? Cooo? kiedy ja do Ciebie sapałem zaczynajac wiadomosc ? [P] Masz jakąś na oku? :giggle: Ale to ograniczamy się do jednej czy do kilku opcji wliczając zapasówki ? [P] Mieszkasz sam? Bo nie wiem kiedy mam Ci wjazd na chatę zrobić Niet [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? Nie mam co robić więc chetnie odpowiem ;p [P] Prawda, że bez hasiok wungla to ch... a nie hasiok? Hasiok z wunglem tylko!!! Pytania Natalja Jakie lubisz szprychy? xD Blondynki/brunetki/szatynki , szczuple , z mózgiem niepalące Pytania Besi Zainteresowania? Programowanie, informatyka,muzyka,e-sport, wushu Ulubiony kolor? Blue Jak trafiłeś na sieć? Z początku w celu wyjawienia kłamstwa magicznej w które dosc spora liczba osób popadla i za sprawą siwego oraz shaphiree Co lubisz na niej najbardziej? Zdrowo pier*** ludzi Co robisz w wolnej chwili? Wnerwiam ludzi, slucham muzyki sobie lub pisze plugin bądź bawie się linuxem xD Nominuje nessia-♥ Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 @Nessia juz byla Dzięki za odpowiedź też tak spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 @Nessia juz byla Dzięki za odpowiedź też tak spróbuję Wiem, że była ale mogę ją nominować już 3 miesiące minęły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 [P] Na misjonarza czy na pieska? xD Doggystyle Wiesz co dobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi