Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Kolejną nominowaną osobą jest Nessia ♥ Czas na zadawanie pytań macie do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) [P] 2+2-2=? [P] 2x2/2=? [P] 2+2+(2x2)+(2x2x2)-2-2+(2x2)/4=? Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 [P] Jak bardzo mnie kochasz? [P] Nie jesteś już na mnie zła, prawda? [P] Jesteś moją foczką? [P] Kiedy mi zaśpiewasz naszą ukochaną piosenkę? [P] Lubisz Kryptona?[P] Krypton jest dobrym bratem?[P] Wstaw tutaj jakieś supi zdjęcie for mi :xmas: [P] Prostujesz włosy?[P] Za co najbardziej kochasz 1D?[P] Masz na coś alergie? [P] Wpuścisz mnie do domu jak do Ciebie przyjadę?[P] Lubisz gotować? Potrafisz?[P] Dlaczego tak rzadko wbijasz do nas na ts3? [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania?[P] Wyjdziesz za mnie? :aniol: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) [P] - :ninja: ? - Dlaczego mnie nie lubisz? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Pochwalony [ P ] Co tam słychać? [ P ] Łukasz Cię bije? [ P ] Dostałaś tego obiecanego laptopa? :giggle: [ P ] Często jesteś przez Kryptona wykorzystywana? [ P ] Ile Ci płaci? [ P ] Farbowana? [ P ] Jeździłaś kiedyś na motocyklu? [ P ] Uczysz się gdzieś jeszcze? [ P ] Za co lubisz tego typa po lewej? [ P ] Grasz jeszcze w cs'a? [ P ] :ninja: ? [ P ] Homo? [ P ] Or no_homo maj frend [ P ] Jesteś foką jak Pynia? [ P ] Dlaczego jesteś tak rzadko na ts'ie? [ P ] Zaśpiewasz coś na karaokje? [ P ] Pasha czy Izak? [ P ] Słuchasz rapsów? [ P ] Myślisz że disco polo wróci? [ P ] Kochasz mnie? :aniol: [ P ] Lubisz :masturbacja: ? [ P ] Masz może :cycki: :cycki: ? XD [ P ] Kaplica? [ P ] Kiedy jakaś praca do galerii? [ P ] :banan: Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Umciaak * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 [P] Sądzisz, że jesteś aż taka fajna, że zostałaś nominowana x2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Lubisz jogurt Fantasia? xd Lepiej, ze Zayn odszedl z 1D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czemu mnie nie lubisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 [P] Kiedy ostatnio tak zabalowałaś że się urwał film? [P] Zabakałaś kiedyś? [*S.P*] Po co żyjesz? Czy masz jakiś główny cel w życiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 [P] Co o mnie myslisz ? [P] Pamietalas o mnie do mojego powrotu? [P] Czy kiedys uslysze twoj glos ^^? [P] Z czym ci sie kojarze (po za grafika oczywiscie) ? [P] Staz w photoshopie (nie liczac przerw) ?[P] Pamietasz moze Mąkę/Franka?[P] Jakie relacje miedzy Toba a Kryptonem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Czemu taki bot z Ciebie Madzix?!Gdzie mi uciekłaś z DD2? WRÓCISZ DO NAS? Lubisz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) [P] Mam w końcu spokój od Ciebie, czy wracasz na dd2 w szeregi adminów lub chociażby jako player? [P] Kiedy pierwszy raz spróbowałaś alkoholu? [P] Jak wyglądał Twój pierwszy pocałunek _________________________________ Coś z najgorszych pytań [P] Czy związki homoseksualne powinny być legalne? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek. Czekamy na odpowiedzi do niedzieli. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi