Marmac 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam wiem że pewnie nie ten dział ale niewiedziałem jaki. Nick: Marmac# ;cLink do SSów: NiemamWycinek z konsoli(bez IP)*: NiemamSerwer: JailBreakLink do bana: Dostałem bana 1 miesiąc temu za nieogarnięcie CT (strażników). Teraz już ograniam inni mogą potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tylko ,że w CT jest mikrofon po mutacji a jeżeli jednemu się pozwoli to reszta też będzie chcieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmac 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tylko ,że w CT jest mikrofon po mutacji a jeżeli jednemu się pozwoli to reszta też będzie chcieć. Wiem ale ogarniam CT i nienadużywam mikrofonu. Inni nie skarzą się na mój Głos nie mam piskliwego głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Inni też ogarniają, podczas prowadzenia dużo się używa mikrofonu więc nie wiem o czym mowa. Jeden wyjątek i wszyscy się zlecą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jeżeli ty byś dostał UB to zaraz w tym dziale było by kilkanaście prośb takich jak i ty składasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Właśnie nie masz mutacji a po drugie tak jak black powiedział gdy byś ty dostał unbana to odrazu wszysty by chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmac 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Właśnie nie masz mutacji a po drugie tak jak black powiedział gdy byś ty dostał unbana to odrazu wszysty by chcieli. Dobrze ale tak jak dziś Np: wchodzę rano i jest 13 osób na serwerze nikt nie chcę wejść do CT ponieważ nie ogarniają Itd. Chciałbym tego UnBana dla np takiej sytuacji. Proszę o głębsze zastanowienie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dobrze, Po 1 , zły dział także twoja prośba z automatu tutaj idzie na odrzucenie. Od tego jest specjalnie miejsce "Prośby o UB" Po 2, otrzymujesz warna za spamowanie i nie używanie opcji "edytuj" (znajomość regulaminu się kłania) Po 3, nie wiem gdzie otrzymałeś tego warna, ale nie na tym serwerze, na podany przez CB nick ban został nałożony tylko jeden i było to 12-10-15 Po 3, brak uzupełnionego pełnego wzoru skutkuje jego odrzuceniem. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi