кяคғɔιк ツ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witajcie ! Jest Sprawa związana z obrażaniem mojej osoby... Na serverze jest taki gracz Gniadziu , obraża mnie za nic ja go nieobrażam ani nic. Dowód numer 1 : *DEAD* Gniadziu : milcz krafcik zjebie nikt ci glosu nie daje Reszte dowodów podam jak znajde On ma gdzieś 12 lat niby kozak a to dzieciak . Ja w sobotę kończe 15 lat .. Ps. Sory za moje orto pisze to na szybko .. Proszę o szybką odpowiedzi i o szybkie ukaranie gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witaj, Jak na każdym forum mamy swoje zasady i regulaminy, otóż ten temat zostanie zamknięty, gdyż nie zastosowałeś się do wzoru skargi. Proszę, następnym razem zastosuj się do niego, oraz przedstaw konkretne dowody w postaci świadków, demka. To tyle, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi