BLOBI! 26 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick -BLOBI! 2. Kto zawinił? - GRACZ 3. Nick oskarżonego KUBSON666 4. Steam_ID oskarżonego [u:1:159405410] 5. Data i godzina zdarzenia - 8.01.2016 6. Mapa - Ogolnie na wszystkich 7. Opis sytuacji - A wiec kubson zaczal wyzywac nasze matki itp. Nwm czy zrobil to swiadomie czy nie , ale wczesniej poklocil sie ze mna dokladnie (BLOBI!) I moze o to poszlo ale nwm. Potem jeszcze rzucal tekstami *NIE ŻYJE* KUBSON666 : plucko powiem ci ze mam to gdzies *NIE ŻYJE* KUBSON666 : psie Reszta w ssach (CHAT) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) SCREENY w załączniku , ŚWIADKOWIE - PanDaBoy EDIT : EDIT: Gracz aktualnie zmienil nazwe na ; Kuba "kubsonn" Dervinowskie EDIT , za mało ssów prosze nasyccie sie : Edytowane 9 Stycznia 2016 przez BLOBI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mom's spaghetti 13 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Osobiście zaistniałej sytuacji nie widziałem, ale mogę potwierdzić, że gracz KUBSON666 sobie za dużo pozwala. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Mom's spaghetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vroy 10 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Jak dla mnie sa to raczej pogrozki niz wyzwiska. "zycze ci raka" jest jedynie okazaniem niecheci do kogos. Nikt nie moze nam tego zabronic."(...) to maly pies" tutaj mamy juz obraze, aczkolwiek nie uwazam jej za wulgarna."(...) ty cwelu" juz mocniejsza.|EDIT: moze z tym rakiem przesadzilem, pewnie dlatego ze mnie takie rzeczy wg nie ruszaja. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Vroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 "zycze ci raka" jest jedynie okazaniem niecheci do kogos. Nikt nie moze nam tego zabronic. mam nadzieje, ze zartujesz Prosze o nie wypowiadanie się w tym temacie jeśli taki post nic nie wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny★ZeZ 5 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Potwierdzam ten Gracz za dużo sobie pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P5YcHoOo 24 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja akurat kojarzę sytuacje i faktycznie, tak jak koledzy wyżej pisali, to nie pierwsza taka akcja kubsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ban nadany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi