SaphiR;3 359 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, zamieszczam Wam próbki moich prac, proszę o subiektywne oceny Nie wiem co zrobiłaś mi, ja liczę tylko noce i dni, kiedy będę mógł przytulić Cię, i powiedzieć Kocham Cię. Całe życie będę meczyć Cię, bo jesteś wszystkim czego chce, ale chyba Ty już to wiesz, bo mówiłaś że też kochasz mnie ;3 ---------------------------------------------------- i czy wiesz jakie to uczucie, kiedy upływa z Ciebie życie, i nie masz na to wpływu, prócz setek łez płynących do zlewu Już nie raz płakałem, swe uczucia pokazałem, wiele razy próbowałem, a do tego samego miejsca wracałem Kiedy patrzę na to z góry, liczę tylko lecące na niebie chmury, tylko szkoda że to takie smutne, moje życie jest takie okrutne. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Saphiree.mSI♥ 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Zwrotka pierwsza: Nie podoba mi się to "Kocham Cię" na końcu bo "Cię" się powtarza. Zwrotka druga: Końcówka drugiej zwrotki za bardzo nie do rymu, alternatywa z mojej strony: Całe życie będę meczyć Cię, bo jesteś wszystkim czego chce, będę to robił aż usłyszę, żew głebi twego serca, Ty kochasz mnie Zwrotka trzecia: i czy wiesz jakie to uczucie, kiedy upływa z Ciebie życie, i nie masz na to wpływu, prócz//// I nie znajdziesz na to takiego odzewu,setek łez płynących do zlewu//// co zatrzyma łzy spływające do zlewu. Powiedz mi proszę co miałeś tu na myśli. Czyje łzy? Jej? jego? Zwrotka czwarta: Mnie osobiście nie podoba się używanie rymów tego typu więc nie będę nic pisał Zwrotka piąta: Kiedy patrzę na to z góry, liczę tylko lecące na niebie chmury, tylko szkoda że to takie smutne, moje życie jest takie okrutne. To patrzenie z góry mnie intryguje, chodzi o niebo? Bo patrząc z góry żeby widzieć chmury trzeba być nad nimi.Tu też bym coś zamienił ponieważ "tylko" się powtarza i sprawia wrażenie nieudanego rymu. Na przykład: Kiedy patrzę na to z góry, liczę lecące na niebie chmury tylko szkoda że to takie smutne, moje życie jest takie okrutne. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez CiapatyMurwa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A ja nie przyczepię się do niczego.Miałam okazję widzieć to już wcześniej ( o ile nie pomyliło mi się z czymś innym, co mogłeś mi wysłać ). Wszystko pisane prosto z serca, a to jest chyba najważniejsze.W świetny sposób przeniosłeś swoje uczucia na "papier". Masz ode mnie ogromnego plusa przede wszystkim za to, że to co jest zawarte w każdej zwrotce jest szczere i za odwagę, którą się wykazałeś publikując to.Czekam na więcej, foczko :zab: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak zawsze podziwiam!Sam nie dałbym rady nic podobnego wykminić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Mistrzu, świetnie wyszło. Cieszę się, że się z nami podzieliłeś swoją twórczością ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Czemu ja jeszcze tego nie skomentowałam? Już Ci mówiłam, że podobają mi się Twojewierszę i cieszę się ogromnie, że w końcu podzieliłeś się tym z innymi ludźmi. Są przejrzyste i bardzo podoba mi się ich styl. Pisz, pisz dalej i czekam na więcej! :dajekwiata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No no ten wiersz fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi