Matthew. 49 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ja takie pytanko mam... Skoro prowadzący NIE DAŁ nam zakazu biegania i powiedział "idziecie za mną" a ja biegłem to czy miał prawo mnie zabić ? Polecenie "Idziecie za mną" nie daje nam zakazu biegania, lecz nakaz PODĄŻANIA za prowadzącym. Nie powiedział "Idziecie, nie biegniecie", więc miałem prawo biec za nim. Często prowadzący są zdziwieni "Czemu idziecie, przecież mozecie za mną biec, nie dałem wam zakazu biegania" Wiec podsumowując... Gdy NIE MA zakazu biegania a prowadzący powie "Idziecie za mną" - można biec za nim. Prawda? Bo dał tylko nakaz podążania. Wiec prowadzący zrobił na mnie FK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie było fk... IDZIECIE za mną nie daje nakazu podążania, daje nakaz by IŚĆ za prowadzącym. PODĄŻACIE za mną oznacza że można biec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jest "idziecie za mną" lub "biegniecie za mną", dwa osobne. Ewentualnie "udajecie się za mną" gdzie masz wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie było zakazu, więc mogłem biec. proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie było fk... IDZIECIE za mną nie daje nakazu podążania, daje nakaz by IŚĆ za prowadzącym. PODĄŻACIE za mną oznacza że można biec. Masz tu wszytko dobrze opisane, samo słowo oznacza IDZIECIE czyli wiadomo chyba już po słowie żeby iść a nie biegnąć. A słowo PODĄŻACIE nie nadaje nam niczego można biec albo iść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie było zakazu, więc mogłem biec. proste ty nie decydujesz LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: IŚĆ TO IŚĆ / BIEC TO BIEC Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi