pyńka 2 434 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest: @xKardzioCzas na zadawanie pytań macie do środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Otwieram, zapraszam do zadawania pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak to być rudym ? Ile żyjesz na mojej planecie? Kiedy nauczysz się BH? Kiedy mnie odwiedzisz...na jb oczywiście XD? Jak masz na 2 imię? Umiesz się bić ? Ile Pynia ma w bicku? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 [P] Heeej, śpiewaku! [P] Lubisz mnie?[P] Co dziś jadłeś na obiad dobrego?[P] Lubisz mówić do mnie "pyćka"? [P] Właściwie to dlaczego tak do mnie mówisz? [P] Kiedy mi znów zaśpiewasz na ts'ie?[P] Twoja siostra się ucieszyła jak ją pozdrowiłam na karaoke?[P] Kiedy mnie poznasz ze swoją siostrą?[P] Planujesz się starać o jeszcze jakieś rangi na forum?[P] Kochasz mojego bicka?[P] Masz bicka? Jak tak to ile masz w bicu?[P] Jakiego koloru masz oczy?[P] Lubisz w d*pe?[P] Dlaczego jesteś takim trollem?[P] Cieszysz się, że cię nominowano do Q&A?[P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania?[P] :ninja: vs :banan: ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ile spaliłeś baki? Lubisz mnie? Był przypał po wywiadówce ? Endo Endo vs Maksiu? Dlaczego trollowałeś omege ,że jestem naxiem z modulatorem? XD Co ty masz z tymi psami? :v Pozdrowisz mnie? Wbijasz na IEM'a do Kato ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dalej jesteś krówką? Kiedy znowu mi pośpiewasz? Masz dość Olki? XD Czemu się jąkasz? Czemu Kardzio? Nie lubisz mnie, nie? XDDDDD Czemu się tak drzesz, jak ze mną gadasz na ts? Czemu w nicku x a nie na przykład y? Masz zwierzaczka? Jaki jest obowiązek krówki? ^^ Czemu krasula? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kiedy nowy cover ( wielka fanka się zgłasza )? Lubisz mnie? Kiedy mi zaśpiewasz ? ( może na karaoke?) Czemu cs-classic? Jak zacząłeś zabawę z cs'em? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zamykam. Czekamy na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi