PeleX 2 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Chciałbym dostać unbana na ct i tak wiem nie mam mutacji ale ogarniam a mało osób teraz wchodzi do ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mało? Ja co mape widzę pełne CT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeleX 2 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A ja niezbyt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Ban na Ct jest permamentny. Możemy Unbanować ale najpierw przejdź mutacje. Nie spamuj postami tylko edytuj jeden. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Classic Team Gemciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 błąd już w nazwie tematu, żadnego wzoru + post w dyskusjach. Nawet nie muszę czytać tematu, żeby powiedzieć - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi