PeleX 2 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Chciałbym dostać unbana na counter terrorist ponieważ teraz jak jestem na serwerze to same dzieci wchodzą do ct. A dostałem tego bana od WujoS , ponieważ wbiłem do ct bo nikt nie wchodził nagle wszedł wujos i ban Edytowane 31 Stycznia 2016 przez PeleX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Podanie od razu do odrzucenia brak wzoru, napisałeś już raz takie też bez wzoru. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Pawel.? Nie wiem czy bany na CT załatwia się w prośbach o ub, bowiem tutaj nie ma nawet żadnego wzoru do zastosowania się. Poczekamy co opiekun ma do powiedzenia w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 to same dzieci wchodzą do ct.Tak, bo ty dzieckiem nie jesteś.Wzoru brak, mutacji brak. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eno 10 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Można mu dać bana na forum czy coś ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na nie Ban słuszny Brak mutacji Jak nie miałeś bana wpychales się do ct Naduzywasz mikro Nie znasz regulaminu Często specialnie prowokujesz do kłótni typu: Spamujesz "ja chce do ct ja chce" Po czym piszesz "a nie sory ja ja mam bana" Potraficz tak pisać non stóp do póki Ci ktoś nie da gaga/muta Można mu dać bana na forum czy coś ?Hahahaha zrobiłeś mi dzień Eno.P.S z tego co wiem można mu dac bana, ale nie za to, co najwyżej warna mógłby dostać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Pisząc tą wiadomość pokazałeś twój poziom intelektualny oraz dałeś kolejny powód dlaczego by ci nie dawać ub. Black podał mniej więcej wszystkie argumenty co do sprawy. Zapomniałem edytować post i napisałem nowy, przepraszam :c Edytowane 31 Stycznia 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Twoje zachowanie na serwerze: -nadużywanie mikrofonu -cały czas się buntujesz i wyzywasz ct od noobów a sam wczoraj jak ci raz pozwoliłem to nawet otwarcie celi zfailowałeś. -obrażasz też innych -spamujesz o ub ,którego prawdopodobnie nigdy nie dostaniesz. -spamujesz o fk na normalnym czacie, od tego jest u@ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P5YcHoOo 24 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dla mnie temat do zamknięcia nawet bez rozważań w tej kwestii... Droso już się wypowiedział na ten temat wczoraj, mówiąc zwięźle i zrozumiale, że nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Bana na CT otrzymałeś za brak mutacji ~ regulamin się kłania, gdy "przejdziesz" mutację możesz od bana się odwołać. Dla pozostałych "brak wzoru do zamknięcia" Z jakiego wzoru miał napisać gdy UB na CT wzoru nie ma? Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi