xKardzio 668 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Siemka. No to lecim z odpowiedziami :v Pytania od [P] Jak to być rudym? [O] Nie jestem rudy :x [P] Ile żyjesz na mojej planecie? [O] Trochę już żyję XD [P] Kiedy nauczysz się BH? [O] A kiedy uświadomisz to sobie, że robię bh lepiej od ciebie? [P] Kiedy mnie odwiedzisz...na jb oczywiście XD? [O] Narazie nie odwiedzę :/ Nie wiem kiedy to nastąpi. [P] Jak masz na 2 imię? [O] Sławomir. Miło mi xD [P] Umiesz się bić ? [O] Ano, coś tam umiem XD [P] Ile Pynia ma w bicku? [O] Mniej niż zero Pytania od [P] Heeej, śpiewaku! [O] Heeej Pyćka [P] Lubisz mnie? [O] [P] Co dziś jadłeś na obiad dobrego? [O] Dzisiaj, czyli 5.02.2016r - nic XD [P] Lubisz mówić do mnie "pyćka"? [O] No, a jak [P] Właściwie to dlaczego tak do mnie mówisz? [O] Bo każdy na ciebie jakoś mówi, to ja mówię na ciebie tak [P] Kiedy mi znów zaśpiewasz na ts'ie? [O] Kiedy chcesz [P] Twoja siostra się ucieszyła jak ją pozdrowiłam na karaoke? [O] A nawet nie wiem XDDD [P] Kiedy mnie poznasz ze swoją siostrą? [O] To zapraszam do mnie do miasta. Kiedy chcesz xd [P] Planujesz się starać o jeszcze jakieś rangi na forum? [O] Nie mam zamiaru [P] Kochasz mojego bicka? [O] Nie widziałem, nie spotkałem. Umów mnie z nim to zobaczę xd [P] Masz bicka? Jak tak to ile masz w bicu? [O] A mam bicka. Nie wiem ile w nim mam, a zmierzyć nie zmierzę, bo nie mam taśmy krawieckiej [P] Jakiego koloru masz oczy? [O] Piwne [P] Lubisz w d*pe? [O] To ty lubisz w pupcie [P] Dlaczego jesteś takim trollem? [O] Nie jestem trollem. Ale śmieję sie, bo lubię się uśmiechać i patrzeć jak ktoś to robi. [P] Cieszysz się, że cię nominowano do Q&A? [O] A mam się cieszyć? [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [O] Nudzi mi się, więc tak xd [P] :ninja: vs :banan: ? [O] :ninja: Pytania od [P] Ile spaliłeś baki? [O] Nie jaram :v [P] Lubisz mnie? [O] Nawet [P] Był przypał po wywiadówce ? [O] Niby nie xd [P] Endo Endo vs Maksiu? [O] Endo [P] Dlaczego trollowałeś omege ,że jestem naxiem z modulatorem? XD [O] To nie byłem ja XD [P] Co ty masz z tymi psami? :v [O] Tak jakoś xd [P] Pozdrowisz mnie? [O] Pozdrawiam, Jakub Sławomir "xKardzio" ... . [P] Wbijasz na IEM'a do Kato ? [O] Niestety nie :/ Możliwe, że będę na PGA. Pytania od @Marina., czyli krasuli. [P] Dalej jesteś krówką? [O] Nwm [P] Kiedy znowu mi pośpiewasz? [O] Na kolejnego sylwestra [P] Masz dość Olki? XD [O] Czasem tak :v [P] Czemu się jąkasz? [O] Nie umiem się wysłowić dobrze xd chcę coś powiedzieć, ale nie umiem tego przedstawić tak, aby każdy zrozumiał [P] Czemu Kardzio? [O] KLIK krufko <---- tam wyjaśniłem [P] Nie lubisz mnie, nie? XDDDDD [O] Jak mam nie lubić, to nie. Nie lubię :foch: [P] Czemu się tak drzesz, jak gadasz ze mną na ts? [O] Tak jakoś :v [P] Czemu w nicku x a nie na przykład y? [O] Ściągnąłem od innych :ninja: [P] Masz zwierzaczka? [O] Może mam :naughty: [P] Jaki jest obowiązek krówki? ^^ [O] Dawać mleko ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Czemu krasula? [O] Bo krówka była już zaklepana :/ Pytania od @Weronikaa [P] Kiedy nowy cover ( wielka fanka się zgłasza )? [O] Narazie Win, czyli mój menager jest zajęty robieniem strony na zlecenie Omegi, więc nie wiadomo :/ [P] Lubisz mnie? [O] [P] Kiedy mi zaśpiewasz ? ( może na karaoke?) [O] Oki Na karaoke [P] Czemu cs-classic? [O] Wpadłem na DR CS:GO i tak jakoś :v Ale zmieniają się ludzie i teraz tracę chęci, aby się udzielać na forum :c [P] Jak zacząłeś zabawę z cs'em? [O] Grając w minecrafta (XDDDDDDDDDD) na pewnej sieci, powstały dwa serwery cs 1.6. Chciałem zobaczyć co to są za serwery i spodobał mi się trochę :v Później przerzuciłem się na GO i tak już jest prawie 1500h przegrane Nie można dodać dużo emotek :c Szkoda, nominuję największego poetę czyli [member=Psycholog ] 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Przez te blokadę zapomniałem zadać Ci pytań ;-; Fajne wypowiedzi, Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 [P] Kochasz mojego bicka? [O] Nie widziałem, nie spotkałem. Umów mnie z nim to zobaczę xd Da się zrobić :giggle: Supi odpowiedzi, szkoda, że tak mało pytań dostałeś Plusik! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 "Dawać mleko" Koniec świata haha .Popraw na jasnym stylu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi