Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Kolejną nominowaną osobą jest [member=Psycholog ] Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jaskier , czemu na dr nie grasz fajo? Jaka tam ranga już w go? Jak wrócę na go to mnie będziesz boostował, nie? Dalej na telewizorze grasz? Ile on tam miał cali? Pozdro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaestroBARTO 3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Masz dziewczynę ? Twoja ulubiona gra ? Masz auto lub motor ? Jakie sprzętu używasz do gry > ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Czemu nie umiałeś grać na 4k1? Czemu dałeś mi bana rok temu na mapie de_nuke_snow czy jakoś tak (to nie było txt :c) Czemu psycholog a nie psychiatra ? Czemu oglądasz japońskie bajki XD? 2 Rais? Kiedy nauczysz się robić bh ? Czy Rais jest obojnakiem? Czemu Rais nie ma czoła? Czemu lamisz na cs:go? Ulubiony bohater wiem,że ja ? Lubisz mnie? Czemu Mashiro cie nie lubi? Edytowane 9 Lutego 2016 przez Zyguś Czemu Zygi to parówa? xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 [P] Masz lęk wysokości?[P] Lubisz mnie? [P] Potrafisz gotować? Lubisz?[P] Jaki masz kolor oczu?[P] Ulubiona zabawa z dzieciństwa? [P] Wolisz czytać książki czy oglądać filmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 [P] Siema [P] Oglądałeś kiedyś Hentai? [P] :masturbacja:? [P] Największy lamus na ts'ie to? [P] Dalej tak bocisz jak bociłeś w tego GO? [P] Czerwony czy żółty? [P] Na pieska czy na misjonarza? [P] Ulubiony trunek alkoholowy? [P] Pijąc wódkę, wolałbyś zagryzać ją śledziami czy ogórkami? [P] Brat jest spoko co nie? :v [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [P] Dostanę lajka za zadanie Ci pytań? [P] Lubisz kotlety z kurczaka? [P] A schabowe? [P] Lubisz kompot? [P] To koniec? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kochasz ISLAM ? Wyszedł na banana? Dlaczego nie? Oglądasz TRUDNE SPRAWY ? :masturbacja: :banan: ? Masz Rodzeństwo? Czy twoi rodzice to ILUMINACI? Masz zaburzenia emocjonalne? :devilred: :cycki: Jaką masz myszkę od PC? Ile masz klawiszy na klawiaturze? Śpiewasz? Tańczysz? Myślisz , że to koniec? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Wiedziałeś , że tu będzie pytanie? Chcesz więcej? ================================== . . . . . . . . . . . Jedna z kropek jest mniejsza? Już kończyć ? .. . . . . . Napewno? . . . ........................................................................................................................................................................................................................................................... . . . . :spadowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 [P]Czemu zawsze mowisz, że z kimś już nigdy nie zagrasz, a jednak nadal zapraszaz do gry? [P]Czemu nadal ze mną grasz? [P]Aż tak bardzo jesteś zdesperowany? [P]Jak się poznaliśmy? [P]Dlaczego schabowe? [P]Dlaczego lubisz mnie wkurzać? [P]Sprawia ci to przyjemność? [P]Ile jeszcze razy będziesz mnie poke'ował? [P]:ninja:? [P]Kto następny fajo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dlatego cs-classic? Jak rozpoczęła się Twoja przygodna z forum? a jak z cs'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 [P] Jaka ranga cs:go? [P] Kiedy vacacje? [P] Za co lubisz Kardzia? [P] :ninja:? [P] :banan:? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czas na zadawanie pytań minął. Czekamy na odpowiedzi do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi