Jaskier 443 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Pytania od Riasa [P] Jaskier , czemu na dr nie grasz fajo? [O] Na dr grałem tylko w 1.6 i tak była niezapomniana atmosfera, a teraz gram w CS: GO i tego klimatu tam nie ma [P] Jaka tam ranga już w go? [O] Gołąb w panierce [P] Jak wrócę na go to mnie będziesz boostował, nie? [O] Będzie z tobą ciężko ale może damy rade [P] Dalej na telewizorze grasz? [O] Już od dawna nie [P] Ile on tam miał cali? [O] 39 Pytania od MaestroBARTO [P] Masz dziewczynę ? [O] Ręka się liczy ? [P] Twoja ulubiona gra ? [O] Nic nie przebije starego dobrego Gothica [P] Masz auto lub motor ? [O] Brak [P] Jakie sprzętu używasz do gry > ? [O] Pytania od Zygiego [P] Czemu nie umiałeś grać na 4k1? [O] Jak nie umiałem topka zawsze była moja bocie [P] Czemu dałeś mi bana rok temu na mapie de_nuke_snow czy jakoś tak (to nie było txt :c) [O] Pretensje do Neffa on uznał to za txt więc bany leciały. Zresztą to przyjemność Cie banować [P] Czemu psycholog a nie psychiatra ? [O] Psychiatra jest dla umysłowo chorych (Polecam Ci skorzystać XD) [P] Czemu oglądasz japońskie bajki XD? 2 Rais? [O] Na nich się wychowałem pokemony, naruto czy król szamanów. Nie jestem drugi Rias on ogląda tylko animowane cycki [P] Kiedy nauczysz się robić bh ? [O] W 1.6 jako tako niby coś wychodziło, ale w CS Go to już kompletna dupa [P] Czy Rais jest obojnakiem? [O] Dobre pytanie kto inny lata z damskim imieniem z anime jako nick [P] Czemu Rais nie ma czoła? [O] Może to przez te Rumuńskie korzenie, albo co ( Wiem zabijesz mnie za to Rias ) [P] Czemu lamisz na cs:go? [O] Ja lamie ? Chyba śnisz bocie [P] Ulubiony bohater wiem,że ja ? [O] Patrz wiedział skubany o moim idolu [P] Lubisz mnie? [O] Hahaha drugiej takiej parówy nie ma na CSC [P] Czemu Mashiro cie nie lubi? [O] To raczej pytanie do niej. [P] Czemu Zygi to parówa? xD [O] Pytanie retoryczne ? Tak było, jest i będzie XD Pytania od Pyni [P] Masz lęk wysokości? [O] Nie [P] Lubisz mnie? [O] Tak [P] Potrafisz gotować? Lubisz? [O] Co nie co potrafię, ale jestem zbyt leniwy więc nie gotuje zbyt często. [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Niebieski [P] Ulubiona zabawa z dzieciństwa? [O] Nie zapomnę jak zbieraliśmy ekipę z okoliczny wsi i jechaliśmy na boisko grać w piłkę [P] Wolisz czytać książki czy oglądać filmy? [O] To zależy od tytułu, ale osobiście wole obejrzeć dobry film w zajebistym towarzystwie Pytania od Pawła [P] Siema [O] Siemaka [P] Oglądałeś kiedyś Hentai? [O] Oczywiście [P] :masturbacja:? [O] [P] Największy lamus na ts'ie to? [O] Jasne że Kardzio [P] Dalej tak bocisz jak bociłeś w tego GO? [O] Boce nie bardziej niż ty w lolu [P] Czerwony czy żółty? [O] Trudne pytanie, ale po głębszym przemyśleniu chyba żółty [P] Na pieska czy na misjonarza? [O]Jasne że na pieska :bzykbzyk: [P] Ulubiony trunek alkoholowy? [O] Zimna Finlandia [P] Pijąc wódkę, wolałbyś zagryzać ją śledziami czy ogórkami? [O] Ogórek moim życiem [P] Brat Blaancik jest spoko co nie? :v [O] Lepszego nie można mieć [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [O] Jasne [P] Dostanę lajka za zadanie Ci pytań? [O] Już dostałeś [P] Lubisz kotlety z kurczaka? [O] [P] A schabowe? [O] Tylko i wyłącznie Kasi [P] Lubisz kompot? [O] Babciny kompot wygrywa ze wszystkim [P] To koniec? [O] Chyba Tak Pytania od Banana [P] Kochasz ISLAM ? [O] Jestem osobą tolerancyjną jeśli chodzi o religie i kulturę, ale to jest przesada do czego ta religia potrafi doprowadzić. Nienawidzę go [P] Wyszedł na banana? [O] Tak 3 rashuje go [P] Dlaczego nie? [O] Jak nie musieli cofnąć [P] Oglądasz TRUDNE SPRAWY ? [O] Nie wole Dlaczego Ja [P] :masturbacja: :banan: ? [O] :bzykbzyk: [P] Masz Rodzeństwo? [O] Tak mam siostre [P] Czy twoi rodzice to ILUMINACI? [O] Csiiiii ma się to nie wydać [P] Masz zaburzenia emocjonalne? :devilred: :cycki: [O] Gdzie Psycholog z zaburzeniami [P] Jaką masz myszkę od PC? [O] Dobra tanią za 30 zł [P] Ile masz klawiszy na klawiaturze? [O] Wszystkie [P] Śpiewasz? [O] Pod prysznicem [P] Tańczysz? [O] Po alkoholu wszystkie tańce świata [P] Myślisz , że to koniec? [O] Jasne że nie [P] Wiedziałeś , że tu będzie pytanie? [O] O cholera rzeczywiście [P] Chcesz więcej? [O] Dawaj [P] Jedna z kropek jest mniejsza? [O] Chyba 6 jest o piksel za mała [P] Już kończyć ? [O] Tak [P] Napewno? [O] Oczywiście Pytania od Kaśki [P] Czemu zawsze mówisz, że z kimś już nigdy nie zagrasz, a jednak nadal zapraszasz do gry? [O] Zdesperowani jesteśmy, ale i tak kicka wyrwałaś [P] Czemu nadal ze mną grasz? [O] Czysta desperacja w oczach [P] Aż tak bardzo jesteś zdesperowany? [O] Nie bardziej niż Albania chcąc jechać do ciebie [P] Jak się poznaliśmy? [O] Na moje nieszczęście na serwerze jak bociłaś z p90 [P] Dlaczego schabowe? [O] Wyśmienite Ci wychodzą [P] Dlaczego lubisz mnie wkurzać? [O]Taka już moja natura [P] Sprawia ci to przyjemność? [O] [P] Ile jeszcze razy będziesz mnie poke'ował? [O] No co lubię Cie pukać :bzykbzyk: [P] :ninja:? [O] :ninja: [P] Kto następny fajo? [O] Faja jest moja. Prawa Autorskie. Gimbusek ( Kastrat dla ekipy 4k1) Gemciu Pytania od Weroniki [P] Dlatego cs-classic? [O] Zacząłem grać na 4k1 w 2014 i jakoś zostałem [P] Jak rozpoczęła się Twoja przygodna z forum? [O] Chciałem zagrać po szkole z Blancikiem w csa. Podał mi IP CoD Moda 4k1 gdzie zaczęliśmy nolifić. Braciak napisał podanie na admina i poprosił bym poparł go, więc utworzyłem konto na forum i tak oto jestem tu juz prawie 2 lata [P] A jak z cs'em? [O] Przyszła byś do mojej klasy. Nie dało rady żyć bez Csa na lekcjach zawodowych Pytania od Umciaka #Vacation [P] Jaka ranga cs:go? [O] LEM [P] Kiedy vacacje? [O] Nie jestem tak głupi jak ty żeby dostać Vaca XD [P] Za co lubisz Kardzia? [O] Za bycie na tyle pierdolniętym, że nawet ja z nim nie mogę czasem wytrzymać [P] :ninja:? [O] :ninja: [P] :banan:? [O] :banan: Nominuje Największego Gimbusa na CSC Gemciu Edytowane 13 Lutego 2016 przez Psycholog :D 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 [P] Czemu Zygi to parówa? xD [O] Pytanie retoryczne ? Tak było, jest i będzie XD Dobra, nie zabiję [P] Jaka tam ranga już w go? [O] Gołąb w panierce XDD Tego się nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 [P] Ulubiony bohater wiem,że ja ? [O] Patrz wiedział skubany o moim idolu HHAHAHA. Popłakałam się ze śmiechu jak to czytałam! Świetne te odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) [P] A schabowe? [O] Tylko i wyłącznie Kasi Dzięki, dzięki, ale jeszcze nigdy nie spróbowałeś. XD [P] Dlaczego schabowe? [O] Wyśmienite Ci wychodzą [P] Dlaczego lubisz mnie wkurzać? [O]Taka już moja natura [P] Sprawia ci to przyjemność? [O] [P] Ile jeszcze razy będziesz mnie poke'ował? [O] No co lubię Cie pukać :bzykbzyk: Spoko zapamiętam sobie. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 [P] Za co lubisz Kardzia? [O] Za bycie na tyle pierdolniętym, że nawet ja z nim nie mogę czasem wytrzymać hahahahah, wygrałeś XD + za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 [P] Jakie sprzętu używasz do gry > ? [O] Fajny ten sprzęt ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Jak rozpoczęła się Twoja przygodna z forum? [O] Chciałem zagrać po szkole z Blancikiem w csa. Podał mi IP CoD Moda 4k1 gdzie zaczęliśmy nolifić. Braciak napisał podanie na admina i poprosił bym poparł go, więc utworzyłem konto na forum i tak oto jestem tu juz prawie 2 lata Nakłanianie do wypowiedzi w podaniu. Paweł, warnuj :ninja: [P] Za co lubisz Kardzia? [O] Za bycie na tyle pierdolniętym, że nawet ja z nim nie mogę czasem wytrzymać heheheh Zapomniałem zadać pytania :< Wybacz Jasiu, lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi