OG droso 236 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Widzisz błąd na serwerze? Zgłoś go i zostań nagrodzony. Im większy błąd tym większa nagroda. Zasady: Błąd nie może być 'drobnostką' - oceniam ja. Zgłaszając błąd musisz podać - co go mogło spowodować, kiedy to się stało i ogólnie opisać sytuacje. Szczególnie tyczy się to crashy serwera, tutaj każda informacja jest na wagę złota, więc jeżeli widzisz, że coś zrobiłeś, a nagle serwer padł - warto to zgłosić. Nie podanie przyczyny/podejrzeń/opisu sytuacji w przypadku crasha = brak nagrody. Zgłoszenia do mnie na PW (tutaj na forum lub na steam). Bugiem możesz się podzielić tylko ze mną - inaczej nie będę mógł Ci przyznać nagrody. Błędu nie możesz używać dla swoich (lub kogoś) korzyści lub na niekorzyść serwera - inaczej brak nagrody. Nagroda jest przyznawana dopiero jak błąd zostanie przeanalizowany i naprawiony. Błędy, o których sam już wiem, nie zostaną nagrodzone. Nie każdy błąd przyjmę np. (zbugowana piłka) - ponieważ, nie wszystko da się naprawić, a najczęściej jest to bug mapy, więc mogę tylko taką mapę usunąć (w przypadku usunięcia mapy dzięki twojemu zgłoszeniu, też przyznaję nagrodę). Stosuj się do wzoru zgłoszeń o ile chcesz otrzymać nagrodę. Nagrody: W zależności od wagi błędu będzie można dostać od 5 000 do 100 000 respektu - dodatkowo przyznawane czasami będą blunty. Wzór zgłoszeń: STEAM:ID: NICK W GRZE: BUG: OPIS: [jak to wygląda, okoliczności wystąpienia, przyczyny, opis sytuacji.] [bardzo ważne] ZAPOZNAŁEM SIĘ Z ZASADAMI 'BugBounty': TAK/NIE STEAM: OG droso Edytowane 28 Maja 2016 przez OG droso 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mom's spaghetti 13 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 STEAM:ID: STEAM_1:1:118292212 NICK W GRZE: ✯SpaghettiツBUG: Odradzanie na WGOPIS: Była dzisiaj sytuacja - gramy WG wszystko git Nagle Toudi wchodzi do gry i go odradza - inni gracze wychodzą z gry i wchodzą i ich odradza.ZAPOZNAŁEM SIĘ Z ZASADAMI 'BugBounty': TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) 4. Bugiem możesz się podzielić tylko ze mną - inaczej nie będę mógł Ci przyznać nagrody. widze, że czegos nie zrozumiales ZAPOZNAŁEM SIĘ Z ZASADAMI 'BugBounty': TAK Powinieneś dostać warna ZAMYKAM TEMAT, ŻEBY TO SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYŁO... Edytowane 3 Marca 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi