PeleX 2 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A więc sytuacja wygląda w ten sposób , że byłem sobie na serwerze grałem sobie w ct . Wyszedłem na 2 h i znowu wchodze patrze i ban . Zrobcie cos z tym proszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeleX 2 Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 To samo mieli gracze : DoMino2 , nexu , B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik2 0 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Taki sam mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie wiem czemu i kto daje te bany ale jestem za tym by opiekun się wypowiedział albo inni admini. Ja nie daję banów na CT od tak tym co nie mają mutacji ponieważ już było to wyjaśniane jedynie daje tym co dużo FreeKillują albo wchodzą nagminnie do CT, chociaż już są miejsca zajęte albo nie mają sprawnego mikrofonu. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Z tego co wiem to nikt nie daje tych banów. Cytuje: "Podobno coś w pliczkach serwera się zje*&ło." Upadły rasy, gangi, sojusze, i w tym bany na CT. Droso musi sprawdzic pliki serwera. Edit Dodam ze takich osób jest dużo wiecej. Edytowane 23 Lutego 2016 przez B!@ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: naprawione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi