Ghostt 36 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Zauważyłem, że na niektórych mapa upuszczana jest moją kosa, w sensie jakby duplikat, bo oryginał mam w ręcę, czy jest możliwość żeby jakiś gracz ją podniósł? Jednemu się udało ale nie wiemy jak to zrobił, dodam, że mam skina do kosy. Żeby temat nie był jakiś bezużyteczny to znalazłem kolejny bug, na mapie której nazwy nie pamiętam, ale wszyscy ją znają, jest jakby statek z celami, są linki na których można się przemieszczać i awp w wieży z napisem warden jak się ją podniesie, mianowicie jeżeli się spadnie do wody to czasem żeby wypłynąć po powietrze można się zbugować w teksturach, tzn jakby wejść w nie, niestety jednym wyjściem jest wpisanie killa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ta mapa to waterfall, co do buga nie mam bladego pojęcia. Spotykałem się już z tym, ale nie wiedziałem że można taką kose podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mom's spaghetti 13 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 GT - waterside*, z bugiem się nie spotkałem, a co do tych kos, mi jakoś nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vroy 10 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Co do mapy nic mi nie wiadomo, bugi z kosą zgłaszany były już dawno . Pozatym od tego jest specjalny temat założony przez Droso: http://forum.cs-classic.pl/topic/45034-bugbounty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 nad błędem z kosami ciągle pracuję, coś valve zmieniło, na szczęście nie zmienia to nic w rozgrywce. co do mapy, nic nie poradzę, pisać do autora lol. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi