Matthew. 49 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: Matthew 2. Kto zawinił? (admin/gracz). Guard 3. Nick oskarżonego: Eno 4. Steam_ID oskarżonego 5. Data i godzina zdarzenia: 2016-02-23 21:19 6. Mapa: minecraftparty 7. Opis sytuacji: Ja po prostu chciałbym zwrócić uwagę na kulturę osobistą i w sumie to łamanie regulaminu przez tego "guarda". Bo jak strażnik, który tej kultury nie ma, może kickać za to ludzi z serwera? To jest hipokryzja. Admin i Guard powinni być przykładem i zachowywać się kulturalnie. Mam dosyć braku szacunku ze strony Eno. Z racji tego, że zespół nie powinien się kickać wzajemnie- postanowiłem napisać tą skargę. Eno nadużywał mikrofonu wraz z innym użytkownikiem, za co uzytkownik dostał muta, a Eno upomnienie(z racji tego że jest w zespole i nie podejmujemy wobec siebie interwencji) zaczął się ze mną kłócić, że to faworka. Powiedziałem mu, że ma swój rozum i guarda, więc powinien przestrzegać regulaminu i sam się dyscyplinować. I jego teksty do mnie "Zamknij ryj", "Japa" itp. powtarzane wielokrotnie są nie na miejscu. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://320879.node48.pukawka.pl/dem-ba_jail_minecraftparty_v6-1456258740-1456261500.zip 18:40 - "zamknij ryj" - Eno29:30 do 32:00 - nadużywanie mikrofonu, wulgaryzmy w moją stronę i próba wszczynania kłótni. Pozwole sobie dołączyćwiecej demek w jednej skardze.5. Data i godzina zdarzenia: 2016-02-24 20:146. Mapa: canyondam 7. Opis sytuacji: W dalszym ciągu brak kultury i szacunku 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://imgur.com/kJHVLxV po jedo pierwszej "wiadomości" na czacie, upomniałem go i w zamian dostałem tą drugą "wiadomość". Jakby co to demko też mam I jeszcze jedno..5. Data i godzina zdarzenia: 2016-02-24 21:47 6. Mapa: sand 7. Opis sytuacji: wyzwiska w moją strone " jesteś zje**ny" 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://320879.node48.pukawka.pl/dem-ba_jail_sand_final_beta2-1456346820-1456349640.zip ---->34:40 Edytowane 24 Lutego 2016 przez Matthew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Racja, powinien poprawić swoją kulturę wobec graczy JB i administracji tego serwera do której sam należy. Jak powiedział Matthew "Admin i Guard powinni być przykładem i zachowywać się kulturalnie." gdzie tego u Ena już mniej widać niż jak być powinno. Również takich tekstów nie lubię jak np. "japa", "jesteś zje**ny", "zamknij ryj" i tak bym powiedział jestem na takie teksty uczulony ale staram się przymykać na to okiem ale jeżeli cały czas tak gada ktoś to zwrócę uwagę tym co mają mutacje bo tym co nie mają to mute lub ban w ostateczności leci żeby nie było potem spiny, że jakieś 10-letnie dzieci się wyzywają na serwerze. Teraz prościej i zwięźlej mówiąc, Eno więcej kultury do innych graczy czy do administracji i będzie git bo tak to jesteś spoko gościu. Dodam jeszcze, że skarga jest słuszna i powinien tak jakby dostać ostrzeżenie bo to się nie zdarza pierwszy czy drugi raz a kilka niestety razy nawet dziennie potrafisz być nieznośny. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam NoN4m3 Edytowane 24 Lutego 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi