CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Rias: [P]Kurde, o co mam pytać, ja jesteśmy świeżo po wywiadzie? O to jakie dodatki na pizzę.[P]Pizza? Jakie dodatki?Dobre pytanie, słuchasz się Kurczak, szynka może, cebula, ser? Może [P]Burger? Ham- ; Cheese- czy Chicken-?Hamburger[P]Woda? Źródlana czy gazowana?źródlana bo chipsy trzeba popić czymś zdrowym[P]Herbata? Słodzona, z cytryną, gorzka, a może jakaś mieszanka?słodzona [P]Czarny czy biały?Ciapaty[P]Ile liter ma alfabet?Koło 4 [P]Dlaczego w lato noc jest krótka, a dzień - długi jak węgorz?Nie wiem, śpieszem się z odpowiedzią[P]Po co kurą skrzydła, skoro i tak nie latają?Po co gimbusom erekcja skoro i tak nie poruchajo?[P]Murwa to literówka? nieee, murwa to cenzura[P]Jaka pogoda za oknem?Chłodna noc wiosennego wieczoru[P]Która godzina? 0:49[P]Czy tyle pytań ode mnie, to wystarczająca ilość? O jedno za mało bejb Zyguś: [P]Czemu Ciapaty?Wycieczka szkolna i starszy kolega tak sobie uwidział we mnie Ciapatego[P]Jesteś arabem?Nope[P]Ty i Miszka ?She doesn't love me [P]Jak to być Stałym Bywalcem na forum XDD?Wszystkie moje[P]Czy Rais jest botem i nie umie bh?Chyba umje lepiej ode mnie[P]Czemu nie umiesz naprawić mikra?Nikt nie umie[P]Czemu Sebastian?Matka dała Ahmed no to Ahmed[P]Jak trafiłeś na CSC?Deathrun mnie przyciągnął a potem na forum wpadłem ;p Pynia: CIAPATY [P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany?[O]Jestem wielce zaskoczony[P] Kochasz mnie? [O] Zbyt wielu Cię kocha, nie ma miejsca[P] Co o mnie sądzisz?[O] Ten głooos No fajnaś[P] Co z tym bałwanem?[O]Za rok może pyknie [P] Kiedy się widzimy?[O]May we met again.[P] Jak tam na studiach?[O] Mhmm[P] Pozdrowisz ode mnie współlokatora?[O] Siedzi w domu[P] Dlaczego tak lamisz w lola?[O]4 pytania wyżej [P] Dlaczego mówicie na mnie "Pipi"?[O] Taki masz nick[P] Potrafisz gotować?[O] Podstawy[P] Kiedy nowe foto na insta?[O] Za rok planuję nic nie wstawić więc może za dwa roki [P] Spodziewałeś się pytań ode mnie?[O]Oczywiście [P] Co zamierzasz robić po studiach?[O] Żona i praca [P] Jaką książkę ostatnio przeczytałeś?[O]Stary człowiek i morze[P] Polecasz mi AWF?[O] Rzeszowski? Jasne ;p Shinozaki: #SHINOMURWY[P]Kochasz mnie ? xDHaaa, geeeeej![P]Jak małe ciapaki ?Nie znalazłem dziewki [P]Zrobiłeś już te kanapki dla Kryptona, bo coś długo Ci schodzi ?Poszedł se to zjadłem! [P]Jak sesja ?2x 5.0 bejb[P]Czemu jesteś Murwa ?Bo Ciapaty było mainstreamowe[P]Czemu jesteś Ciapaty ?Geny [P]Czemu jesteś CiapatymMurwą ?Już mi się nie chceeee, tyle pytań [P]Wolisz biegać czy jeździć na rowerze ?Rower ;3[P]Co dzisiaj jadłeś ?Kurczak, żurek, chipsy, kanapkę z szynkoł[P]O której wstałeś ?9:20[P]Szanuję !Szacuneczek! Weronika: [P]Kiedy przejmiesz sieć z Shino? XDJuż mi się nie chce[P]Piękną robię graficzke? W paincie ślicznom [P]Kiedy dasz mi kolejne zlecenie?Nie chcę Cię nadwyrężać [P]Lubisz mnie? Od tyłu? :aniol: [P]Czemu taki nick? ._.Bo Ciapaty było mainstreamowe[P]Sesja zdana czy nie? Tak tak tak[P]Dobra ze mnie korepetytorka od biologii? Niee, ja mam kolokwium a Ty do sesji uczysz... Umciak: [P] Co tam słychać na wschodzie? [O]Bombowa atmosfera [P] Dlaczego biologia?[O] Bo WF [P] Nauczysz mnie tego? -_-[O] Płać! [P] :ninja: ?[O] :rozowiec:[P] Ty i Miszka? XD[O] O co wam chodzi? Wyznaczam: GryTrean Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez CiapatyMurwa 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Od tyłu? Oszalałeś? ._. Fajnie się czytało i wybacz mi, że jestem taką wymagającą nauczycielką! Na plusik odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dzięki za nominacje Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ile mam ci placic?! XD Lap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ciekawie się czytało, łap lajka. GT nominowany będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 mogłeś swoje foto dołączyć jeszcze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 mogłeś swoje foto dołączyć jeszcze xD Z jakiej okazji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Głosik Ci się podoba?! aa tititi Dzięki za odpowiedzi, Ciapek :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi