GryTrean 677 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Witajcie w kolejnej odsłonie Q&A! Kolejną nominowaną osobą jestem ja, @GryTrean, czas na zadawanie pytań macie standardowo, do piątku. Edytowane 29 Lutego 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czy zabiłeś kiedyś kogoś ? I czy schowałeś jego ciało w lesie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jaka szkoła? Dlaczego csc? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Fajnie być redaktorem? Czemu csc? Jesteś bobem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czemu MC nie ma graczy? Dlaczego właśnie Grytrean, a nie np. Geytrean XD? Jak to jest mieszkać w Szwecji? Jak się uczysz? Dlaczego JB? Ulubiony kolor? Jakbyś mógł wybrać sobie imię jakie by to było? Masz zwierzątko? Np. Psa Jak tak to jak się wabi? Smoke czy flash? Czarny czy biały? Jak myślisz mc upadnie? Ulubiony film? Masz jakieś przezwisko? Dom czy mieszkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Hejaa Lubisz mnie? Kiedy zagrasz coś znów na klawiszach? Co najbardziej podoba Ci się w minecrafcie? Jakiego koloru masz oczy? Umiesz gotować? Lubisz? Masz lęk wysokości? Jaka jest Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? Ostatnio przeczytana przez Ciebie książka? Przyjedziesz kiedyś do PL? Jaka pogoda u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Zamykam. Czas na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi