Szajbus 4 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Witam. Mam taki pomysł z życzeniem free day, a dokładnie mówiąc chodzi mi oto by FD mógł zabijać CT jak i Duszek, ponieważ FD z życzenia bądź przypadkowego zabicia przez CT. Gdy dostaje się FD nic nie można robić tylko "latać " po mapie. Gdybym ja np.miał FD od raz rozmyśłbym jak zabić CT. Edytowane 4 Marca 2016 przez Szajbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eno 10 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Nie, po to jest freeday by latać po mapie jeżeli miałby możliwość zabijania ct to byłby traktowany jako normalny więzień. Jeżeli ktoś chce się buntować to bierze duszka albo coś innego żeby móc grać normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: temat od propozycji już istnieje... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi