GryTrean 677 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pytania od: @TTDexterCT [P] Czy zabiłeś kiedyś kogoś? [O] Tak, w grach [P] I czy schowałeś jego ciało w lesie? [O] Niee, no chybaże w lolu [P] Jaka szkoła? [O] Informatyczna [P] Dlaczego csc? [O] Tylko tutaj dano mi szanse. Na poprzedniej sieci grałem pól roku, byłem jednym z najaktywniejszych graczy a moje podanie zostało odrzucone przez głos. Dodatkowo tamta sieć jest nieogarnięta, i robi wszystko żeby nie urosnąć :| Tutaj jest inaczej, ludzie są mili, mi dano szanse jako nie tylko admin, ale też opiekun serwera i redaktor na forum (choć tą szansę akurat zmarnowałem :C). Mam nadzieję że nie zabrzmiało to tak, jakbym był tutaj tylko dla rangi, bo tak nie jest! @Weronikaa [P] Fajnie być redaktorem? [O] Było fajnie [P] Czemu csc? [O] Czytaj wyżej [P] Jesteś bobem? [O] Nie jestem! (No dobra, może trochę XD) @B!@ck [P] Czemu MC nie ma graczy? [O] Też chciałbym wiedzieć Reklamy są a nic nie dają [P] Dlaczego właśnie Grytrean, a nie np. Geytrean XD? [O] JA CIE ZARAZ! XD[P] Jak to jest mieszkać w Szwecji? [O] Fajnie [P] Jak się uczysz? [O] Dobrze, chcę za kilka lat mieć dobrą (dobrze płatną) pracę, może kiedyś nawet coś własnego otworzę [P] Dlaczego JB? [O] Nie wiem, w 1.6 w ogóle mnie do tego nie ciągneło, a w CS:GO jakoś tak zaje**** się gra [P] Ulubiony kolor? [O] Blueeeee[P] Jakbyś mógł wybrać sobie imię jakie by to było? [O] Nie mam bladego pojęcia [P] Masz zwierzątko? Np. Psa [O] Dwa psy i małpe (brata XD) [P] Jak tak to jak się wabi? [O] Chica (czyt. Czika), Roxy i Oscar (brat XD)[P] Smoke czy flash? [O] Wombo combo![P] Czarny czy biały? [O] Biały (RACIST)[P] Jak myślisz mc upadnie? [O] Nie wiem, robię co mogę by tak się nie stało, codziennie szukam jakiejś nowej reklamy, ale niestety spodziewam się najgorszego [P] Ulubiony film? [O] Prison Break (Seria), jeśli film to Igrzyska Śmierci[P] Masz jakieś przezwisko? [O] GameTracker XD[P] Dom czy mieszkanie? [O] Dooomeeeek [P] Hejaa [O] Hejooo [P] Lubisz mnie? [O] Czy jest ktoś kto nie lubi Pyni? [P] Kiedy zagrasz coś znów na klawiszach? [O] Jak zawołasz [P] Co najbardziej podoba Ci się w minecrafcie? [O] Nie wiem, to była, jest i będzie świetna gra To, że community psuje gre, nie znaczy że gra się zmienia. [P] Jakiego koloru masz oczy? [O] Niebieeskieee [P] Umiesz gotować? Lubisz? [O] Nie umiem, jak mi się zachce to lubię, a chce mi się raz na ruski rok XD [P] Masz lęk wysokości? [O] Nie mam [P] Jaka jest Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? [O] Nie wiem, pierwsze co mi przyszło na myśl to to, że z kuzynami bawiliśmy się w "Kim Possible" XD [P] Ostatnio przeczytana przez Ciebie książka? [O] "Den skrikande trappan", czyli "Krzyczące schody" [P] Przyjedziesz kiedyś do PL? [O] W wakacje [P] Jaka pogoda u Ciebie? [O] Krótko mówiąc, ch**** Dziękuję wszystkim za pytania Nominuję @WujoS'a 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 [P] Lubisz mnie? [O] Czy jest ktoś kto nie lubi Pyni? Słodko :wub: Dzięki za odpowiedzi, bąblu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Miałeś mało pytań, szkoda. Like za odp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 [P] Dlaczego właśnie Grytrean, a nie np. Geytrean XD? [O] JA CIE ZARAZ! XD Nie mam pojęcia o co Ci chodzi GT(Geytrinie ) [P] Czarny czy biały? [O] Biały (RACIST) Osz ty XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi