Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Kolejną nominowaną osobą został @WujoS Czas na zadawanie pytań macie do piątku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 [P] Siemka [P] Jesteś bobem? [P] Lubisz mnie? [P] Kiedy wkońcu śpiewamy na karaoke?! XD [P] Jaka u Ciebie pogoda?[P] Czemu jesteś rudy? [P] Masz jakieś zwierzątko?[P] Jeśli tak to jakie? [P] Masz rodzeńśtwo? [P] Grasz tylko na JB czy też na innych serwerach? [P] Jaka kolejna ranga? [P] Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Elo Jak trafiłeś na csc? Gdzie mieszkasz? Lubisz mnie? Dlaczego Wujos ? Dlaczego jb? Do jakiej szkoły się wybierasz? Jak się uczysz? Podobno jesteś kujonem Xd Jak to było być opiekunem? Jak długo planujesz być adminem na jb? A moze coś więcej planujesz niż admin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 [P] Cześć xd [P] Jak dzień mija? [P] Czemu jesteś takim botkiem?xD [P] Przestaniesz się w końcu buntować na jb?;c [P] Wygramy tego Kill Day'a kiedyś?-.- [P] Dlaczego mnie uwielbiasz?;> [P] Kochasz mnie tak mocno, czyli w ogóle jak ja Ciebie?xD [P] Wolisz być na górze czy na dole?^^ [P] Wiesz, że w powyższym pytaniu pytałam o tabele w cs?xD [P] Co było pierwsze jajko czy kura? [P] Jak często spotykasz się z Omegą? [P] Co was łączy? [P] You are gej?xDDD [P] Wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz, że oni wiedzą, ze my wiemy, że oni wiedzą, że Ty wiesz? [P] Mam dla Ciebie wyzwanie, podejmiesz się go? [P] Już nie masz wyjścia wiesz?xD [P] WYZWANIE - policz wszystkie pytania ok?xD [P] Ile ich jest? [P] Pomożesz mi złapać wszystkie smerfy? [P] Znajdziemy kryjówkę gumisi i wykradniemy im cały sok z gumijagód? [P] Zmienimy wiarę i będziemy wierzyć w latającego boga spaghetti? [P] Ty, zajebista kobitka, sex na ławce w parku - co Ty na to?xD [P] Kiedy w końcu wpadasz na film?! [P] Tęsknisz?;c [P] Kończymy? [P] A może jednak? [P] Masz już dość? [P] Chce Ci się dalej odpowiadać? [P] Dosz buzi?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 [P]Witaj. [P]Jak tam pogoda? [P]Jesteś praworęczny czy leworęczny? [P]Znasz wzór na deltę? [P]Jakim jesteś uczniem? [P]:masturbacja:? [P]:tancerz:? [P]:palacz:? [P]Mleko czy kakao? [P]Pizza z salami czy z szynką? [P]Słuchasz orientalnej muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 [P] Pochwalony [P] Jak to jest być wikarym? [P] Poczułeś powołanie, czy Grzechu namawiał Cie do zakonu? [P] Kochasz mnie bardzo? [P] Kiedy wspólna msza? [P] Potrafisz gotować? Lubisz? [P] Masz na coś alergie? [P] Cieszysz się ze zostałeś nominowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Wasza aktywność mnie powala [*] Zamykam. Czas na odpowiedzi do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi