SzaliczeQ 0 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Mój nick to SzaliczeQ Rano wbiłem na serwer i patrze że nie mam vipa ktorego mam do 28 maja nie mam gangu i nie mam ulepszonej rasy . co sie stało?\ VIP mi wrocił ale gangu nie mam a mialem na fulla ulepszony i nie mam rasy a mialem ulepszoną Edytowane 7 Marca 2016 przez SzaliczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Gangu nie masz bo był reset. I co to w ogole ta 'rasa'? Chyba źle napisałeś Edytowane 7 Marca 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 jakbyś grał na tym JB to byś wiedział co to jest ta "rasa". Oczywiście tak dla jasności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 napisz do mnie na steam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi