Omega* 2 077 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Jack od urodzenia mieszka z matką w małym pomieszczeniu. Pięcioletni chłopak nie zdaje sobie sprawy że istnieje świat na zewnątrz. Reżyseria: Lenny Abrahamson Scenariusz: Emma Donoghue Premiera: 26 Luty 2016 Opis Filmu: Jack w wieku pięciu lat dowiaduję się od swojej matki że pokój w którym mieszka nie jest wszystkim. Z początku syn myślał że nic nie ma innego poza czterema marnymi ścianami. Matka postanawia zawalczyć o swoją jak i syna wolność i pokazać Jackowi drugą stronę świata. Od 6 lat Matka jak i syn są więzieni w pokoju przez człowieka który każe nazywać się " Dużym Nickiem ". Próba ucieczki oczywiście kończy się natychmiastową śmiercią matka obmyślą bardzo ryzykowany plan. Ocena Filmu: Film w bardzo prosty sposób chce nam pokazać sprawy okrutne i to im bardzo dobrze wyszło. Matka pokazuje że trzeba być silnym wewnętrznie aby przetrwać trudne chwile. Na prawdę nie wiem co tutaj napisać film po prostu rozwalił mnie na łopatki i musicie to zobaczyć sami. Mój mózg nie może ocenić tego filmu. 10/10 Trailer: Edytowane 10 Marca 2016 przez Omєga * 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zachęciłeś mnie do oglądnięcia i na pewno to zrobię! Łap plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi