Khaltaz 28 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 1. Khaltaz 2. Gracz 3. $$$BananaMoney$$$" (miał jeszcze team, który w konsoli się nie wyświetla, chyba CSGOForest) 4. Nie zdążyłem sprawdzić, wyszedł z serwera jak powiedziałem, żeby się na forum zgłosił + był to koniec mapy 5. 12-03 godzina ~17:10-17:15 6. de_mirage_ce 7. W pewnym momencie, po x-nastu rundach (przewijając demko od 10, nie sprawdziłem poprzednich rund) oskarżony zaczął strzelać same headshoty nie najeżdżając nawet na cel + celownik poruszał się nienaturalnie. 8. Demko się zapisuje (chyba że się coś zmieniło),screenów nie zrobiłem, osoby np. 'H.O.L.Y S.H.I.T !, shinatobe wszedł pod koniec, więc nie wiem, czy coś widział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Odsyłam Cię do tematu "Anti Cheat" tam się zgłasza cziterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zły dział. Skargi na cheater'ów zgłaszamy w dziale "AntyCheat". Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi