WujoS 297 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Pytania:GryTrean: [P] Siemka [O] Siemanko [P] Jesteś bobem?[O] Jak nie jak tak xD :alvaro: [P] Lubisz mnie?[O] Pewnie :labado: [P] Kiedy wkońcu śpiewamy na karaoke?! XD[O] :bezradny: [P] Jaka u Ciebie pogoda?[O] 2/10 zachmurzone [P] Czemu jesteś rudy?[O] No chyba ty :zab: [P] Masz jakieś zwierzątko?[O] Tak [P] Jeśli tak to jakie? [O] Dwa psy, ryby, świnkę morską [P] Masz rodzeńśtwo?[O] Nie [P] Grasz tylko na JB czy też na innych serwerach? [O] Nie tylko, gram jeszcze na FFA cs:go i DR cs:go [P] Jaka kolejna ranga?[O] Dowiemy się w swoim czasie [P] Papa [O] Papa B!@ck: [P] Elo [O] Hellooo[P] Jak trafiłeś na csc?[O] Trafiłem tutaj przez przypadek chciałem zagrać na JB i beng trafił się serwer CSC [P] Gdzie mieszkasz?[O] W Poznaniu [P] Lubisz mnie?[O] Takkk [P] Dlaczego Wujos ?[O] Długa historia jak chcesz opowiem ci kiedyś, powiem tylko że ten nick był kiedyś z Metin 2 [P] Dlaczego jb?[O] Nie wiem, bardzo spodobał mi się ten tryb z cs 1.6 i tak zostało [P] Do jakiej szkoły się wybierasz?[O] Myślę o technikum ale do końca pewny nie jestem[P] Jak się uczysz?[O] Jak dla mnie to uczę się dobrze [P] Podobno jesteś kujonem Xd[O] To chyba masz złe info na dzielni xD [P] Jak to było być opiekunem?[O] No fajnie tylko że mimo naszych starań, reklam itp. nic z tego nie było [P] Jak długo planujesz być adminem na jb?[O] Nie wiem, czas pokaże [P] moze coś więcej planujesz niż admin?[O] Na razie nic, ale zobaczymy #Brawa Dla Tej Pani: [P] Cześć xd [O] Hejoooo :papa: [P] Jak dzień mija? [O] Dobrze [P] Czemu jesteś takim botkiem?xD [O] Bo lubię [P] Przestaniesz się w końcu buntować na jb?;c [O] Nie bo bez buntów nie ma zabawy [P] Wygramy tego Kill Day'a kiedyś?-.- [O] Mam taką nadzieje [P] Dlaczego mnie uwielbiasz?;> [O] Bo tak [P] Kochasz mnie tak mocno, czyli w ogóle jak ja Ciebie?xD [O] Tak bardzo bardzo ? [P] Wolisz być na górze czy na dole?^^ [O] Nie liczą się staty tylko wygrana !!! [P] Wiesz, że w powyższym pytaniu pytałam o tabele w cs?xD [O] Tak [P] Co było pierwsze jajko czy kura? [O] A idz xD [P] Jak często spotykasz się z Omegą? [O] Bardzo często na TS xD [P] Co was łączy? [O] Mieszkamy w Pozaniu [P] You are gej?xDDD [O] Ha GAYYYYYY :hahaa3: [P] Wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz, że oni wiedzą, ze my wiemy, że oni wiedzą, że Ty wiesz? [O] :bredzisz: xD [P] Mam dla Ciebie wyzwanie, podejmiesz się go? [O] Tak !!! [P] Już nie masz wyjścia wiesz?xD [O] Z domu mam wyjście xD, żartowałem wiem [P] WYZWANIE - policz wszystkie pytania ok?xD [O] No problem [P] Ile ich jest? [O] Na szybko to 72 [P] Pomożesz mi złapać wszystkie smerfy? [O] Idziemy !!! [P] Znajdziemy kryjówkę gumisi i wykradniemy im cały sok z gumijagód? [O] Dawaj [P] Zmienimy wiarę i będziemy wierzyć w latającego boga spaghetti? [O] OK [P] Ty, zajebista kobitka, sex na ławce w parku - co Ty na to?xD [O] Biorę :69: :bzykbzyk: ;d [P] Kiedy w końcu wpadasz na film?! [O] Czekam za zaproszeniem :giggle: [P] Tęsknisz?;c [O] Tak :C [P] Kończymy? [O] Nieeee [P] A może jednak? [O] Nie ? [P] Masz już dość? [O] Jasne że nie [P] Chce Ci się dalej odpowiadać? [O] Jasne że tak [P] Dosz buzi?xD [O] proszę Pawel.?: [P]Witaj. [O] Witam [P]Jak tam pogoda? [O] Do dup* [P]Jesteś praworęczny czy leworęczny? [O] Prawo [P]Znasz wzór na deltę? [O] Znam tylko Omegę xD :banan: [P]Jakim jesteś uczniem? [O] Dobrym [P] :masturbacja:? [O] [P] :tancerz:? [O] A jak xD [P] :palacz:? [O] A jak inaczej >_> [P]Mleko czy kakao? [O] To i to [P]Pizza z salami czy z szynką? [O] Polecam te dwa dodatki połączyć w jedno xD [P]Słuchasz orientalnej muzyki? [O] Nie zawsze, ale coś się zdarzy Pynia: [P] Pochwalony [O] Pochwalony [P] Jak to jest być wikarym? [O] Powiem ci że elegancko [P] Poczułeś powołanie, czy Grzechu namawiał Cie do zakonu? [O] Nawet nie widziałem że w zakonie jestem xD [P] Kochasz mnie bardzo? [O] Jestem wikarym xD ale jak można cię nie kochać ;d [P] Kiedy wspólna msza? [O] Tylko napisz [P] Potrafisz gotować? Lubisz? [O] A umiem a czy lubię to tak 5/10 [P] Masz na coś alergie? [O] Nie [P] Cieszysz się ze zostałeś nominowany? [O] Tak tylko byłem przy tobie i wszystko mi się popsuło, pisałem te odpowiedzi ze 3 razy a tak na czas to 1,30 h >_< Dzięki za nominacje, ja nominuję Omege Edytowane 13 Marca 2016 przez WujoS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi