Trojka 74 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Chciałbym prosić o ub . Dostalem go z powodu nadmiernego wbijania do CT. Przemyślałem to i proszę o ub z powodu , że niekiedy nie ma chętnych , a server jest prawie pełny . Myślę że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ja myślę, że Twoja prośba NIE zostanie rozpatrzona pozytywnie. Z kilku powodów:- brak wzoru o ub CT- podanie napisane w niewłaściwym dziale. (polecam dział "Podania" i wzrór "Prośba o UB CT")- "niekiedy nie ma chętnych a serwer prawie pełny" - myślę, że nie ma takiej sytuacji. Gdy serwer prawie pełny, zawsze znajdzie się ktoś do prowadzenia z mutacją. - Podanie o ub ct składamy bodajże raz na miesiąc. Ostatnio składałeś 25 lutego. Miesiąc nie minął. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak wzoru. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi