Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytan do piątku Edytowane 14 Marca 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jakie loszki lubisz? XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 [P] Kiedy spotykamy się w pijalni xDDD ? :pije: [P] Pójdziesz kiedyś na solo jak mówiłeś na TS [P] Masz jakieś zwierzątko ? [P] Jeśli tak to jakie ? [P] Jak tam dzionek ;d ? [P] Idziemy kiedyś na disco w Poznaniu ? [P] Jak dotarłeś na sieć ? [P] Jesteś gejuskiem ? xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Kiedy mi zaśpiewasz? Lubisz szejki? :hahaa3: Paweł zostawi Twoją siostrę dla jej dobra? Co Ania mówi, że taki jesteś do dziewczyn zboczeńcu? XD Jak tam Twój ziom Rafonix? Wtf czemu Ukrainiec? Czemu masz taki ładny kolorek? Chcesz się zamienić? Jesteś nienormalny czy tylko udajesz? :DDD :tanczy: Lubisz mnie ? Nie było "kc omeguś", nie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 HAHHAHAHHAHAHAHAHHAH XD Jak tam Mateuszku? Ile ty już jesteś z Anią? Ona jeszcze z Tobą wytrzymuje? XD Pyzy czy ziemniaki? XDDD Jak tam królik? Dalej ucieka przed Tobą pod łóżko? XD Mama zrobiła Ci te spaghetti? XD Czy jednak schabowego? XD Jedziemy na Ukrainę? Na wojnę? Dalej wywalasz po pijaku ubrania z szafy? XD Mama dalej pyta co za dziewczyny masz w domu? :ninja: ? Jak w końcu się ubrałeś na to pierwsze spotkanie z Anią? Ukrainiec! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 No dobra, niech będzie, jak już się zareklamowałeś na SB to zadam kilka pytań Ile to już w Metka grasz? Jak można w to grać? (kurna sam w to grywam od blisko 7-8 lat) Ze starego PL'a - jaki serwer/y? (#Monastyr,Grymuar,Gromo,Servandes) Jak to jest być, zaraz za Pawłem, największym spammerem ostatnich czasów? Dobra, to tyle. Pozdrawiam ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jaka gorzała? Jakie piwo? Skun czy fajka? Bakasz czasem? Czemu Omega? :masturbacja:? :ninja: ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 [P]Elo szwagier [P]Poka bydlaka xD [P]Jak tam? [P]Odwiedzimy Netrodala ziomala w tej Łodzi? [P]Kiedy coś kminimy? [P]Za tydzień zawitam u Ciebie? Cieszysz się? [P]Siostra dalej Ci dokucza? :< [P]Co tam u Julci? [P]Ania wie co ty tutaj wyprawiasz? (: [P]A mam jej powiedzieć? [P]Ile płacisz za milczenie? (: [P]Nauczysz mnie pędzić bimber? Zaoszczędzimy na wódzie... [P]I jak to było z tym szejkiem na siurku? xD [P]Koniec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Czas na zadawanie pytań minął. Na odpowiedzi czekamy do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi