Skocz do zawartości

Skarga na Sewko

Eno

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: ENO
2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz
3. Nick oskarżonego: Sewko
4. Steam_ID oskarżonego
5. Data i godzina zdarzenia 14.03.2016 godzina 15.30-16
6. Mapa jb_brixx_v1
7. Opis sytuacji Sewko rozpoczął vote kicka na wyrzucenie gracza z CT mimo, iż był guard na serwerze(ja). On oraz inni gracze(oczywiście nie wszyscy) wyrzucili mnie z CT bez powodu. Prowadziłem normalnie, "kreatywnie", nie łamałem regulaminu.
Kiedy już przeniosło mnie do TT to pierwsze co usłyszałem to śmiech graczy którzy najprawdopodobniej zagłosowali na tak. Po chwili wypytałem graczy kto to zrobił większość wskazywała na Sewka. Oskarżony sam się do tego przyznał, choć kłamał i zrzucał winę na innych graczy. Spytałem go dlaczego to zrobił to jego odpowiedzią było "tak dla jaj".
8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) http://320879.node48.pukawka.pl/dem-jb_brixx_v1-1457965860-1457968440.zip minuta od 28.30. Świadkiem jest S.S.

• Like 1

Mi też się zdarzyło, że ktoś dla beki wywalił ct, wnoszę wniosek o jakiś bane za to, za psucie zabawy, to jest bez sensu jeżeli ktoś normalnie i nagle zostaje wywalony bo ktoś miał taki kaprys, a co do Eno to zawsze jak jestem to prowadzi normalnie, stara się coś robić ciekawego więc wierzę na słowo teraz, że jakiś gracz dla beki go wywalił. Świadkiem nie jestem, ale mogę potwierdzić, że Eno prowadzi dobrze i zgodnie z reuglaminem. 

• Like 1

Z tego co kojarzę nie jest to pierwsza tego typu sytuacja w wykonaniu Sewko. Często grając na jb spotykam się z sytuacją, że najmłodsi gracze (żeby nie użyć słowa dzieci) wyrzucają z CT osoby, które po pierwsze mają mutacje, po drugie ogarniają ct, a po trzecie wyrzucają te osoby nie tylko dla beki, ale również w celu takim, aby osoby bez mutacji tam weszły. Co prawda, nie zawsze jest to Sewko, ale w większej mierze vote tworzone jest przez niego.

Jeszcze jedna rzecz odnośnie Sewko - co jak co, ale to gracze go tak "nauczyli". Robicie sobie z niego bekę, że jaki to nie jest wasz ziomeczek, on myśli później, że mu wszystko wolno bo ma starszych ziomali, którzy go "uwielbiają". Niestety, sami gracze do tego doprowadzili :) Tyle ode mnie :) mam nadzieję, że pomogłam ^^

@edit

Proponuje dodać punkt w regulaminie "Bezpodstawne vote na osoby w ct - upomnienie/kick/ban"

Edytowane przez #Brawa Dla Tej Pani
  • Like 2

Z tego co kojarzę nie jest to pierwsza tego typu sytuacja w wykonaniu Sewko. Często grając na jb spotykam się z sytuacją, że najmłodsi gracze (żeby nie użyć słowa dzieci) wyrzucają z CT osoby, które po pierwsze mają mutacje, po drugie ogarniają ct, a po trzecie wyrzucają te osoby nie tylko dla beki, ale również w celu takim, aby osoby bez mutacji tam weszły. Co prawda, nie zawsze jest to Sewko, ale w większej mierze vote tworzone jest przez niego.

W 100% się z tobą zgadzam, z resztą patrząc na SourceBans jego można wywnioskować jego niską kulture...

Jeszcze jedna rzecz odnośnie Sewko - co jak co, ale to gracze go tak "nauczyli". Robicie sobie z niego bekę, że jaki to nie wasz ziomeczek, on myśli później, że mu wszystko wolno bo ma starszych ziomali, którzy go "uwielbiają". Tyle ode mnie :) mam nadzieję, że pomogłam ^^

Szczerze mówiąc to nie zgodziłbym się z tobą ja częsciej widzę jak graczę "go jadą", bo zachowanie jego ich denerwuje.

@edit

Proponuje dodać punkt w regulaminie "Bezpodstawne vote na osoby w ct - upomnienie/kick/ban"

Zamienił bym "upomnienie/kick/ban" na "ban 30 min - 60 min"

Dodam, że moim zdaniem powinien dostać bana za nie tylko wyrzucanie graczy, ale równierz za swoje zachowanie. Dzisiaj (przed chwilą) wszedłem na serwer i usłyszałem jak ktoś "drze ry*ja" "BLACK! BLACK! gdzie mój ban?!  Droso mi tu mówił, że mi perma da i jakoś nie widzę, żebym go miał. I w ogóle nie może mi dać perma bo nie ma tego w regulaminie, jak już to może mi dać na max. 4h"

Są to słowa wypowiedziane z jego ust, które na prawdę irytują... Ja bym mu dał bana na 1d za całokształt. 

"upomnienie/kick/ban" na "ban 30 min - 60 min"

prawdopodobnie się pojawi, ale teraz nie możemy mu nic zrobić, bo nie ma nic w regulaminie na ten temat.

// zamykam

Edytowane przez OG droso

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności