Ejlannn 0 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam Z góry przepraszam jeśli dodałem w niewłaściwym dziale , ale potrzebuje pomocy z premium. Mianowicie postanowiłem zakupić premium na 50 dni , a więc wypełniłem wszystkie pola w formularzu i naszedł czas na wysłanie sms'a z kodem zwrotnym , po chwili gdy wysłałem sms'a dostałem taką oto treść zwrotną : Z konta pieniążki zeszły a kodu nie dostałem , a więc co teraz mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic Devil1 4 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Nie jestem pewien ale nie powinieneś w ogóle pokazywać tego na forum tylko w prywatnej wiadomości do właściciela czyli zjem cie i chyba tylko powinieneś do niego pisać . Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejlannn 0 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Po części się z Tobą zgadzam ,ale chciałem żeby ktoś jak najszybciej się tym zajął A gdyby ktoś miał wątpliwość że staram się oszukać to prosze Edytowane 24 Marca 2016 przez Pawel.? Opcja "edytuj", gdy chcesz coś dodać, nie pisz post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Napisałeś złą treść smsa. Twoja treść: SIM.CLASSICS Prawidłowa treść: SIM.CLASSIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi