Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga - Ragnarok

AgrhO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: AgrhO
2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz
3. Nick oskarżonego:Ragnarok
4. Steam_ID oskarżonego:  STEAM_0:1:121448239
5. Data i godzina zdarzenia:+20:30 min
6. Mapa: jb_new_charnobyl
7. Opis sytuacji: Prowadziłem zgodnie z regulaminem. Gdy Ragnarok Wbił na serwa poprosil Guarda Vippera o przenisienie do CT ale Vipper go nie usłyszał bo tak zwana ,, Patola " była na serwerze. I zrobił na mnie VoteKicka. I gdy zostałem wyrzucony z Ct spytałem sie za ? Odpowiedział mi wtedy ,, Nie masz mutacja a Ja chce i zamknij ryj " Po minucie wyszedł z Serwera. 

8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie xKardzio, Krejzol / Klusek , HPCX#Nixit Bogiem 

Edytowane przez Pawel.?

No jeżeli gracz posiadający mutację chce wbić do CT, to każdy bez mutacji jest z automatu wyrzucany. A to, że wyszedł po minucie, to nie ma najmniejszego znaczenia, bo mógł np stracić połączenie z netem lub musieć gdzieś szybko iść.

Byłem świadkiem wyżej wymienionej sytuacji.

AgarhO nie łamał regulaminu gdy prowadził, a Ragnarok chciał do ct - ok, lecz gdy AgarhO został wyrzucony do ct to Ragnarok raczej nie chciał dołączyć do CT. Moim zdaniem to jest niepotrzebne używanie opcji votekickct.

Pozdrawiam :)

odpowiedziałem ci tak tylko i wyłącznie ze względu na to jak wy sie cały dzień na serwie zachowujecie wydzieracie te japy a viper nic nie robił, a ty jeszcze twierdziłeś ze bezpodstawnie cie wyrzuciłem to ci odpowiedziałem. I mam prośbe o zmiane regulaminu za naduzywanie mikro ban 24h + bo to się staje irytujące nie chce sie nawet grać a oni z ostrzeżeń se nic nie robią. Już same dzici na serwie zostają bo nikomu się nie chce słuchać tych pisków.

Argho nie wszedłem do ct bo nadal nie było miejsca bo nasteępna osoba bez mutacji wbiła do ct inie chciało mi sie juz kłocić

Edytowane przez Ragnarok88

Gracz nie zostanie ukarany za VoteKickCT przeciwko osobie bez mutacji, ma takie prawo, ponieważ jest to powód.

Skarga mogłaby być natomiast za 'Nieprawidłową kulturę na serwerze' Jednak nie ma dowodów w postaci demka (linku).

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności