Ragnarok88 0 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Dostałem ponownie bana za napisanie Sieg Heil bez spamu bez niczego a powodem bana było niby zachowanie rasistowskie dla mnie to jest smieszne i absurdalne. Black poraz kolejny wykazał się wiedzą dając mi tego bana choć ostatnio mowiłem mu ze niesłusznie mnie ostrzegał i miał czas żeby poczytać na internecie choćby co to oznacza. Sieg Heil! (pol. Niech żyje zwycięstwo!, Sława zwycięstwu ) zapytam więc gdzie tu rasism.... Heil Hitler (niem. Chwała Hitlerowi), tu również nie ma zadnego rasismu ... to jest postać historyczna z tego co mi wiadomo bo nie banowaliscie ludzi którzy mieli taki nick a to jest tylko i wyłącznie moja sprawa kogo pozdrawiam i jak wiec ponownie musze się prosic o ub i pisze ten temat ze względu na to żeby admini to widzieli i mnie za nic nie banowali Ostatnio nawet napisałem do queen a oto jej odpowiedz "Za to nie powinieneś dostać bana, zaraz Ci usunę, ale za ciągłe używanie tych samych bindów juz tak. " a ja nawet nie spamowałem Edytowane 28 Marca 2016 przez Ragnarok88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Heil Hitler (niem. Chwała Hitlerowi), nie odbanuje cie za to )) ps i tak bym nie odbanował bo temat w złym dziale Edytowane 28 Marca 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi