Ghostt 36 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Wchodząc dzisiaj na serwer dostałem od razu na starcie info, że rasa znikneła, myślałem, że pojedyńczy przypadek, ale po wpsianiu /rasa moja też znikneła, z tego co wiem vipy też znikneły. Zniknął również mój respekt, miałem go 72k. Edit, zniknął mi również admin. Druga sprawa, bo uważam, że ten fd jest bez sensu, według mnie powinno być 2,5 minuty fd, wszyscy są nieśmiertelni (ct) nikt nikogo nie może zabić i tyle, zwiedzanie mapy i tyle. Trzecie, mam pomysł związny z bluntami, czy byłaby możliwosć kupna bluntów za pkt respektu np 1 blunt = 50k respektu, ponieważ od 2 tyg nie może mi dropnąć, ale nie tylko mi, mimo, że zabiłem do 200-300 strażników, ewentualnie jakieś dodatki za pkt respektu bo się gromadzi i gromadzi, a jak ktoś ma full gang i rase to nie ma co z tym zrobić. Edytowane 28 Marca 2016 przez Ghostt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Rasa mi nie znikneła Vip mi nie zniknął Co do bluntów jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiXiT 0 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Mi znikneła rasa i vip i gang i respekt i blunty ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerix 0 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zniknał mi vip Zniknęła mi rasa Nie mam bluntów w ulepszeniu Kerix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngpolonais 13 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 wchodzę na serwer dziś koło 0:30 patrze gang rasa blunty vip respekt itp itd mi zniknęło ... i raczej nie tylko mi rzeczy poznikały ale reszcie raczej też ... proszę o naprawienie tego :/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) WSZYSTKO WRÓCI, NIE JEST TO WINA SERWERA, A HOSTINGU JAK WIDAĆ PUKAWKA.PL - NIE ODPOWIADA.NAWET JAKBY PUKAWKA STRACIŁA WASZE DANE, TO JA WCZORAJ (CAŁKIEM PRZYPADKIEM) ZROBIŁEM KOPIĘ ZAPASOWĄ (SZACH MAT)KAŻDY VIP ZOSTANIE PRZEDŁUŻONY O DZIEŃ. WIĘCEJ INFO: http://forum.cs-classic.pl/topic/40769-informacje/page-2#entry280049 Edytowane 28 Marca 2016 przez OG droso 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Baza danych nie działa na serwerach CS:GO, ponieważ jest ona w lokalizacji, która jest aktualnie przenoszona.Chodzi po prostu oto, że maszyny z tej lokalizacji są przenoszone do nowego Data Center. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi