SzaliczeQ 0 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Mój nick SzaliczeQ Nick oskarżonego Blzaze kto zawinił : gracz mapa i godzina : mapa waterside czas w grze około 20 minuta (przed polowaniem) realny czas około 8:40 opis: gracz Blzaze bezpodstawnie mnie kicknął tłumacząc sie że latałsobie po menu i klikał byle co smiejąc sie prowadziłem normalnie bez żadnych zastrzeżen dowody demko (dodam jak sie skonczy mapa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Nie dodałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi