Friweir 0 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ostatnio na serwerze jeden z prowadzących cytuję ''Po otwarciu się waszych celi zakaz wychodzenia z celi, zakaz chodzenia biegania skakania kucania bicia kosą i nie muszę odliczać bo zakazy są odrazu'' Black mi mówił, że zakaz to nie polecenie a to musi być tak ze po otwarciu celi *polecenie* nt totalny bezruch Proszę o odpowiedź Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Weź to napisz jakoś inaczej bo nie zrozumiałem twojej wypowiedzi XD Ja mówiłem CI, że zakazów nie trzeba odliczać, wchodzą od razu w życie ~ Regulamin Jest to polecenie, jak nie jest to polecenie ?! WTF? A tak w ogóle Totalny bezruch do nakaz do odwołania ~ Regulamin pzdr Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eno 10 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Są to dobrze wypowiedziane polecenia w stu procentach zgadzające się z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: jak wyzej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi