Marina. 1 405 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Na początku chciałam podziękować za wszystkie pytania! Było ciężko odpowiedzieć na niektóre pytania XD No kogo mogę nominować... Hm... No w sumie nic dziwnego, że nominuje @@SzeregowiecPL Zabije mnie, ale mniejsza. No to zaczynamy ^^ Dla ciekawskich, pytań jest dokładnie 338 ._. @ (zbanowany, hahahah XD) [P] Co tam słychać w wielkim świecie? [O] Dobrze, a nawet bardzo [P] Jak tam szkoła? [O] 2/10, nie polecam [P] Gdzie dalej się wybierasz? [O] Siema Gorzów i internat ^^ [P] Martwisz się egzaminem gim. że napiszesz bardzo słabo? [O] Nie, bardziej obawiam się ocen, które zobaczy Paweł XD [P] Jaki masz rozmiar bjustonosza? [O] Lecz się. [P] Kiedy wpadnie na rejon jakieś podanko? [O] Nie wiem XD [P] Jak podobają Ci się ddosy? [O] Dostaniesz w pysk. [P] Czemu zawsze stękasz, że coś cie boli? [O] A co, mam się cieszyć? XDDD [P] Zrobiłaś coś bardzo głupiego w swoim życiu, czego teraz żałujesz? [O] Żeby to jedną taką rzecz XD [P] Podobają Ci się motocykle? [O] Tak, ale jeździć się boje. [P] Szczęśliwa? [O] Dobrze wiesz, że tak ^^ [P] Kiedy się widzimy? [O] Jak się zobaczymy. [P] :ninja: ? [P] :ninja: [P] Rap czy disco? [O] Rap. [P] Czemu nic nie strzelasz w te csy? [O] No jak to nie strzelam, jak strzelam. [P] Paweł cie nie chce nauczyć? [O] Bo sam nie umie HAHA XDD [P] Bicek rośnie? [O] Joo XD [P] Ile dziennie potrafisz wysłać snapów? [O] Dużo, ale zgubiłeś telefon XD [P] Za co mnie lubisz? [O] Bo masz zrytą banie ziomuś XD [P] Ile się znamy? ^^ [O] Noo, ponad 9 miesięcy [P] Jesteś szalona? [O] Nie do mnie to pytanie XD [P] Dlaczego csc? [O] Bo śnieg. [P] Zaśpiewasz coś na karaokje? [O] A czy Ty się dobrze czujesz? [P] Kaplica? [O] A nawet dwie. [P] Dlaczego Wera? [O] Bo jest głupia, LOL XD [P] Co ona ma w sobie? [O] Jest głupia i kochana [P] Ilu miałaś chłopców? [O] Em.. Nie pamiętam, 3? [P] Kiedy wbijasz do Wrocka? [O] Jak będzie taka możliwość ^^ [P] Czitowałaś kiedyś? [O] Nie, za głupia jestem XDDDD [P] Myślisz, że jestem odpalony? [O] Zawsze. [P] Co sądzisz o Walkerze? [O] No lubię go, aczkolwiek nie jestem jego jakąś super fanką, szanuje. [P] More pytań? [O] Nie. [P] Ulubiona broń w csie? [O] M4! [P] Masz konflikty z rodzeństwem jak ja? [O] Może trochę [P] Zaprosisz mnie na 18? [O] Zastanowię się. [P] Rozmiar buta? [O] Wielka stopa 40. [P] Jak było w więzieniu? [O] Głodowałam [P] ? [O] Zależy [P] Czekałaś na pytania ode mnie? [O] Dostałam info od Weroniki XD [P] Jak oceniasz moje zachowanie? [O] Jesteś pier***, i tyle XD [P] Myślisz, że coś biore? [O] Pijesz. [P] Jesteś katoliczką? [O] Ta. [P] Ile potrafisz dziennie siedzieć przed kompem? [O] Zależy, czy mnie coś boli, ale mój rekord to było 14h. [P] Należysz do gangu foczek? [O] Jeśli jest takie coś, to może. [P] Lubisz jak mocno pier*olnie? (chodzi o muzyke) [O] Nom XD [P] Dlaczego nutella? [O] Bo mam jej dużo, ALE NIE JEM. [P] Masz jakiś autorytet? [O] Nie [P] Ulubiony aktor/ka [O] Nie posiadam. [P] Lubisz Nessie? [O] [P] Ja czy Magda? - bo sie pogniewamy [O] o kurde [P] Ulubiona książka? [O] Rywalki [P] Co myślisz o naszej sytuacji narodowej? [O] Nie interesuje mnie to [P] Jakieś zdanie na temat polityki w Polsce? [O] Nie interesuje mnie to [P] Myślisz, że jestem wymarzonym snajperem? [O] Jesteś botem [P] Dlaczego pierwszym serwerem na którym grałaś to był dr? [O] Bo mnie ziomek z innej sieci tutaj zaprosił. [P] Co podoba Ci się w csie? [O] [P] Kogo szczerze nienawidzisz? [O] To bardziej na pw chyba [P] Ile warnów? Pochwal się [O] 1 werbalny. [P] Co ważniejsze - miłość czy przyjaźń? [O] Nie mam zdania, i to i to. [P] Jesteś osobą szczerą - co myślisz to mówisz? [O] Czasami za bardzo. [P] Kiedy impra z kobitkami? [O] Pomyśle. [P] Ulubiony trunek? [O] Abstynent. [P] pepsi czy cola? [O] Pepsi. [P] Jest osoba przez, która płakałaś? [O] Nom. [P] Masz jakieś opsesje? [O] Tak, ale o nich wie tylko 1 osoba XD [P] Inne uzależnienia niż mi wiadomo? [O] Nie [P] Co myślisz o kryptonie? [O] Jeden z nielicznych ziomków, których na prawdę lubię na sieci, a rówież prywatnie, zna mnie bardzo dobrze, i można mu zaufać [P] Czoko spoko? [O] [P] Przegrałaś jakieś pieniądze w życiu? [O] Nie. [P] Hazard - jakieś zdanie na ten temat? [O] Po co to komu? [P] Pomidorowa z rosołu z wczoraj? [O] Weź.. XD [P] Jajka Paweła poświęcone? [O] LECZ SIE XDDDD [P] KWIKIP - dlaczego założyłaś? [O] Nie pamiętam. [P] Co sądzisz o anime? [O] Nie lubię [P] Ulubione anime - jeśli masz? [O] Nie mom. [P] Jaki staż w cs? [O] 5 lat? [P] Co było pierwsze, kura czy jajko? [O] Chyba kura. [P] Co zjadła byś pierwsze, kure czy jajko? [O] Jajo. [P] Jakiego przedmiotu nienawidzisz? [O] Chemia ._. [P] Jaki przedmiot szkolny lubisz? [O] Angielski [P] Jakie hobby? [O] Denerwowanie Pawła. [P] Ulubiona pora roku? [O] Wiosna. [P] Najki czy pumki? [O] Pumki. [P] Największy lęk? [O] Utrata bliskiej osoby. [P] Miałaś jakieś postanowienia na nowy rok? [O] Przetrwały 2 miesiące XD [P] Umiesz się tyrać? [O] Przez to troche mam przesrane w szkole :c [P] Dlaczego jest ciebie tak mało na forum? [O] Bo nie dużo [P] Jakieś zdanie na temat uchodźców? [O] Nara ciapaki. [P] Niech wypie*dalają za brame? [O] Dokładnie. [P] Rafonix? [O] Czemu kojarzy mi się on z Omegą? XD [P] Czapka na uszy? [O] Zawsze. [P] Byłaś kiedykolwiek na jakimś koncercie? [O] Byłam. [P] Lubisz kabarety? [O] Lubię. [P] Dlaczego Marina.? - z kropka? [O] Marinę wymyśliłam jak grałam w GTA SA:MP XD [P] Jaki sport lubisz? [O] Ręczna. [P] Ulubiony piłkarz? [O] Nie mam [P] Radwańska czy Kopacz? [O] Nie interesuje mnie to [P] Stonoga czy Kaczor? [O] Nie interesuje mnie to [P] Je*ać PiS? [O] Nie interesuje mnie to [P] Co myślisz o Karolu? (-_-) [O] Zły człowiek, więzi wszystkich :c XD [P] Wymień osoby z którymi masz najlepszy kontakt (csc) [O] Szeregowiec, Weronika, Krypton, Ty, Semiś, i odnowiły mi się kontakty z Pynią ^^ [P] Zgarneli Cię kiedyś niebiescy? [O] Nie [P] Wierzysz w życie pozagrobowe? [O] Nie interesuje mnie to [P] Jakie kreskówki oglądałaś w dzieciństwie? [O] Tabaluga. [P] Co byś zrobiła jakbyś wygrała 1mln? [O] Nie wiem [P] Co byś sobie za to kupiła? [O] Nie wiem XD [P] Bierzesz udział w akcjach charytatywnych? [O] Oczywiście XD [P] Starczy co nie? ^^ [O] Przestań już x.x [P] Co jest w twojej szafie? [O] Ubrania i Paweł. [P] Boisz się ciemności? [O] Nie [P] Czy kiedykolwiek liczyłaś kroki podczas spaceru? [O] MAM OD TEGO TELEFON XD [P] Masz piegi? [O] Nie [P] Czy ukradłaś kiedyś znak drogowy? [O] WTF XD [P] Dzban na ryj? [O] Tobie zawsze. [P] Gdzie zakopała byś skarb? [O] Nie wiem [P] Haj kiki? [O] Omedze na ryj [P] Ulubiony sos do nagetsów? [O] Słodko-kwaśny [P] Co pijesz najczęściej? [O] Tymabarki i energetyki, za które Paweł na mnie krzyczy :c [P] Czy podobają ci się faceci ubrani na różowo? [O] Nie. [P] Co myślisz o pedałach? [O] Niech sobie będą razem ale niech tego nie okazują na ulicach, i nie adoptują dzieci. [P] No_homo? [O] No_homo [P] Byłaś kiedyś w harcerstwie? [O] Nope. @ [P] Dlaczego ukraina? [O] Bo tam jedziemy [P] Dlaczego mnie ciągle wyzywasz [O] Bo Cię lubię [P] Kochasz się z Werką? [O] Codziennie [P] Robiła ci Werka kidyś szejka? [O] Dwa [P] Czemu wydałaś wszystki żetony na tajemniczej stronie? [O] WTF XD [P] Będziesz startować kiedyś na admina lub moderatora? [O] Nie mam na to czasu. [P] Piwo czy wódka [O] Abstynent. [P] Kawa czy herbata [O] Herbata [P] Chleb czy bułka [O] Bułka [P] Ulubiona marka samochodu [O] Chyba takiej nie mam [P] Jak się się układa życie z drugą połówką ? [O] Elegancko. [P] Kiedy robisz prawko?' [O] Za 2 lata? XD [P] Złamałaś prawo? [O] Powiedzmy, że nie XD [P] Byłaś na rodeo? [O] Nie [P] Byłaś na talk show? [O] Nie [P] Byłaś na game show? [O] Nie [P] Leciałaś samolotem? [O] Nie [P] Jechałaś wozem strażackim? [O] Nie [P] Byłaś bliski śmierci? [O] Nie [P] Ulubiony superbohater [O] Ja [P] Płakałaś kiedyś przy filmie? [O] Nie [P] Masz siostre lub brata? [O] I to i to. [P] Coca Cola vs Sprite? [O] Sprite. [P] Lubisz herbate z miodem? [O] No nawet [P] Masz konto bankowe? [O] --------------- [P] Miałaś więcej niż jednego chłopaka naraz? [O] Nope. [P] Pozwoliłaś komuś jechać na tobie, jak na koniu? [O] LECZ SIE XD [P] Sterroryzowałaś siostrę? [O] CO XD [P] Zrobiłaś babkę z piasku [O] Jak byłam mała to je naku*** XD [P] Miałaś sen, ze spadasz z dużej wysokości? [O] Żeby to raz. [P] Wymknęłaś się w nocy z domu? [O] Nie, po prostu wychodziłam XD [P] Byłaś tak pijana, że nie pamiętałaś swojego imienia? [O] Nie pije [P] Miałaś zakaz jedzenia? [O] Chyba Cię Bóg opuścił [P] Czułaś, że nie należysz od tego świata? [O] Nie rozumiem. [P] Czułaś się jak piąte koło u wozu? [O] Tak. [P] Paliłaś? [O] Nie [P] Brałaś narkotyki? [O] Nie [P] Byłaś aresztowany? [O] Nie [P] Masz usunięte migdałki? [O] Nie [P] Pojechałaś pod namiot? [O] Kiedys byłam. [P] Wygrałaś zakład? [O] Nom. [P] Napisałaś list miłosny? [O] Nie XD [P] Porzuciłaś swoją drogę życia, by być z ukochanym? [O] Nie musiałam XD [P] Pisałaś poezję miłosną? [O] Nie [P] Całowałaś sie z kimś w deszczu? [O] Mam moknąć? XD [P] Tańczyłaś powolny taniec z kimś, kogo kochasz? [O] Nie [P] Uczestniczyłaś w wirtualnym seksie? [O] Jesteś pojeb*** [P] Udawałaś orgazm? [O] Jesteś pojeb*** [P] Wierzysz w mikołaja? [O] Nie [P] Kochasz mojego królika? [O] Nie [P] Dlaczego wyrzucałaś mi ubrania z szafy? [O] To Ty się nawaliłeś [P] Dlaczego dzwoniłaś do mojej mamusi i nagadałaś jej bzdur? [O] WTF XD [P] Przyjedziesz do mnie na PGA? [O] Boje się Ciebie. [P] Wiesz że mam twoje ip? [O] Wal sie XD [P] Dlaczego masz kropke na końcu nicku? [O] Nie wiem [P] Dlaczego dodajesz ciągle ninja na sb? [O] Bo jesteś głupi [P] Dlaczego przerabiasz swoje zdjęcia w paincie? [O] PYSK XD To nie paint XD [P] Wiesz że ten gif to nie moja sprawka? [O] Wiem, że twoja. [P] Masz steama? Możesz mnie w końcu dodać.. [O] To mnie dodaj. [P] Jak trafiłaś na sieć [O] Up. [P] Jak zapoznałaś się z Pawłem [O] Długa i głupia historia XD [P] Czy twoje psy nadal żyją? [O] Mam jednego psa, ma dwa lata, i uwielbia Pawła ._. [P] Ile masz szklanek w domu? XD [O] Więcej niż ty. [P] Czy za mln złoty pobiegłabyś przez miasto na golaska? [O] Nie [P] Chcesz troche lajków? Bo słabo tam masz z nimi [O] Jak chcesz [P] Masz kuchenkę na gaz czy na prąd? [O] Na prąd i na gaz. [P] Piec czy grzejniki ? [O] NO I TO I TO, halo mieszkam w domku. [P] Lubisz gotować? [O] Tak [P] Potrafisz zrobić porządny gzik jeżeli wiesz co to jest? [O] Wiem co to, ale nigdy nie robilam [P] Werka cie uczyła techniki szejkix? [O] Tak [P] Największy przypał w szkole? [O] Nie wiem, za dużo ich :v [P] Jak obchodziłaś ostatnie urodziny [O] Z ziomkami. [P] Wytłumacz co to znaczy KWIKPIP [O] Królowa Weronika i Karolina i Patrycja. [P] Co organizujesz na 18 urodziny? [O] Spalenie twojego domu [P] Ile godzin dziennie przesiadujesz na FB [O] 24/h [P] Masz podkładkę pod myszkę? [O] Nie [P] Jakie masz słuchawki? ( zawsze mnie to ciekawiło ) [O] Nie wiem, jakieś gówniane. [P] Laptop vs Komputer? [O] Laptop [P] Pochwal się jaką masz komórkę xD [O] Samsung Galaxy Core Prime. [P] Twój najgorszy przedmiot w szkole [O] Chemia ._. [P] Jaką masz pralke? [O] Fajno. [P] Pomagasz robić porządki w domu? [O] No tak. [P] Lubisz spotykać się z znajomymi? [O] Tak [P] Masz ładne nauczycielki w szkole? [O] Bierz się za nie [P] Zakochałaś się kiedyś w nauczycielu ? [O] Nie [P] Byłaś kidyś na targach w Poznaniu? [O] Byłam [P] Lubisz zwiedzać ? [O] Nie, wole sie obijać [P] Kfc? [O] Tak [P] Co myślisz o gejach? [O] UP [P] Ulubiony kolor [O] Fioletowy i biały. [P] Ulubiony aktor? ;d [O] Nie mam [P] Czym się interesujesz ( tak bardzo ) [O] Gastronomia. [P] Kochasz mnie? [O] Ja nie Weronika [P] Ukraina The end [O] Nara [P] Dlaczego na TS3 powiedziałaś że szeregowiec Cie bije? [O] Nie no, żartowałam XD [P] Kłócisz się z swoim chłopakiem? [O] noo ._. [P] Do której śpisz? [O] W tygodniu do 6:30, w weekend ~11 [P] Do której najdłużej jesteś w szkole? [O] 14:30 [P] Grasz w cs;go? [O] 1.6 <3 [P] Czemu Cie tak przerywa na ts3? [O] Bo mnie ddosujesz śmieciu. [P] Kochasz mnie? [O] Nie. [P] Posiadasz 3 imię? Jeśli tak to jakie [O] Jeśli chodzi o bierzmowanie to będę mieć Natalia [P] Podobają Ci się faceci o wysokim wzroście? [O] A to ma znaczenie? [P] 2+2x2= ? [O] 6 [P] Wierzysz w Boga? [O] Tak. [P] Co myślisz na temat ataków terrorystycznych? [O] Nie interesuje mnie to [P] Czy zaatakują Polske? [O] Nie interesuje mnie to [P] TOP 10 kolegów + koleżanek z csc 1. Szeregowiec 2. Weronika 3. Krypton 4. Umciok 5. Kasia 6. Semi 7. Pynia 8. Ty lamusie 9. Kardzio 10. Saphiree [P] Dlaczego prawie nigdzie się nie wypowiadasz? [O] A po co? XD @@TeroAkaTeam [P] Od ilu lat grasz w cs`a [O] ~5 [P] Twoje zainteresowania [O] Gastronomia. @@SzeregowiecPL Dlaczego twój pies woli mnie od Ciebie? [O] Śnisz chyba. Czemu jesteś zgrywusem i nerwusem? [O] HIHI :ninja: ? [O] :ninja: Lubisz mnie? [O] Nie ? [O] Wiesz, że nigdy nie będziesz królową? [O] Nie psuj mi marzeń. Dlaczego jesteś cieniasem ^^? (Moim cieniasem) [O] Nie jestem! @[member=nessia ♥] Kochasz mnie? [O] Oczywiście. Ja czy Umciak? [O] No kurde, nie zadawajcie takich trudnych pytań :c Raz dwa trzy ...ma w dupie wszy - uzupełnij. [O] NIE XD Ja czy jedzenie? [O] Ty Lubisz jeść? [O] Lubie, ale jestem chuda :c Co lubisz jeść? [O] Wszystko oprócz ryby. Jak będzie wyglądała nasza randka? [O] Pełna jedzenia i przyniosę rzutki z pewnym zdjęciem pewnego osobnika XD Lubisz Selene? [O] No nawet. Co sądzisz o Justinie? [O] Nie przeszkadza mi Grasz w coś oprócz cs? [O] Simsy, mam rodzine patoli XD ? [O] Za co mnie kochasz? [O] Bo jesteś zajebista XD Jesteś moją psiapsi? [O] Oczywiście @[member=Zyguś] Umiesz się kłócić? [O] Zależy z kim Czemu jesteś Marina? U mnie w mieście jest taki port Marina [O] Bo tak sobie wymyśliłam Ile masz włosów na głowie? [O] Dużo Umiesz liczyć po włosku? [O] Nie :c Kiedy się będziemy cisnąć na TS? [O] Kiedy chcesz. :pije: ? [O] Abstynent. Przejdziesz do następnej klasy? [O] Na luzaku Karolina? [O] Marcin? Ulubiony kolor? [O] Fioletowy i biały Ulubione jedzenie?XD [O] Wszystko oprócz ryby Czemu nie chcesz przeczytać regulaminu Jb?to boli ;c [O] Czekam aż Ty mi przeczytasz Ile masz w bicku? [O] Więcej od Ciebie i Szeregowca. Czemu nie odwiedzasz mnie na codzie? [O] Napisz kiedy, to pogramy. Ile książek przeczytałaś w życiu ? [O] Nie mało, nie dużo @[member=Weronikaa] - Na sam początek. KCKCKCK? [O] KCKCKCKCKKKCKCKCKC - Kiedy był first kiss? [O] Nie interesuj się głupia buło - Dlaczego mnie lubisz? [O] Nie wiem, jak ja z Tobą wytrzymuje o.O <3 - Kochasz mnie? [O] No oczywiście ^^ - Paweł to bob, nie? [O] Nie XD - Czemu tak bocisz na dd2? [O] żebyś nie była sama.. - Kiedy podanko o admina? [O] Nie pisze XD - Jak myslisz dostaniesz redaktora? *trzymam kciucki* [O] Mam nadzieje -Co sądzisz o administracji CSC? [O] Nie mam im nic do zarzucenia, dobrze wykonują swoją pracę. - Lubisz wypić? [O] ABSTYNENT, HALO - Piwo, wino czy może wódka? [O] ABSTYNENT X2 - Czytasz książki? Jak tak to jaką ostatnio przeczytałas? [O] Następczyni ^^ - Kiedy mi coś dobrego ugotujesz? [O] Jak przyjedziesz do mnie, ale boje się twojej konfrontacji z Pawłem XDDDDD - Za co mnie lubisz? [O] Bo tak - Za co lubisz FIFTIKRIPIEGO? [O] Bo to mój dobry ziomek - Jesteś sezonowcem? [O] nie - Jesteś FIT? [O] NIE XDDDD - Kim chciałaś zostać jak byłaś mała? [O] Księżniczką. - Nutella czy sałata? ( NIE KŁAM ) [O] Nie jadam już nutelli. - ? [O] - Wiesz, że mam już channela? [O] możesz nie mieć - Wiesz, że Omega to bot? [O] Wiem - Kiedy idziemy do FIFTI CENTA? XD [O] Kiedy chcesz - Kiśniemy? [O] OCZYWIŚCIE XDDD - Winczester jest zboczony, nie? [O] chyba - Omega jest fałszywym ukraincem? [O] Boje się go. - Czemu Kripi tak boci na dd2? [O] Bo jest botem - Gramy w GO? XD [O] NIE UMIEM. - JAK TAM SIMSY? [O] PATOLA Z CSC XDDDDDDDDDD - Dalej snujesz intrygi tam? [O] - Musisz mi powiedzieć co tam dalej majstrujesz ( mam nadzieje, że nie dzieci ) XD [O] Nie grałam ostatnio :c - Nie jestem już hejterem, nie? [O] NIE. - Masz za dobre serce, bobko. :c [O] Już nie długo - Paweł głosno kicha nie? ._. [O] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - Dostałam prawie przez niego zawału, nie? [O] Ty nie słyszałaś tego na żywo ._. - Co lubisz najbardziej jeść? [O] Wszystko oprócz ryby. - Co lubisz najbardziej gotować? [O] Spaghetti - Dasz mi przepisy jakieś dobre? :c [O] Nie umiesz gotować - Nie możesz się doczekać liceum? [O] Mam dość tej pato szkoły - JAK TAM TESTY? [O] Za 3 tygodnie. - Bd robić prawko? [O] Jak mnie Paweł jeździć nauczy to tak XD - Kupisz sobie fure? [O] Tak - Jak się spotkamy to mogę Ci skopać tyłek? [O] Nie - Zrobić Ci drinka? [O] ABSYTNENT X3 - Krypton zawsze z nami przegrywa w chinczyka, nie? [O] Bo to bot - Może podanie na moderatora? [O] ŚMIESZNA JESTEŚ XDDDD - Może podanie na grafika? [O] ŚMIESZNA JESTEŚ X2 - Może podanie na gamera? XDD [O] ŚMIESZNA JESTEŚ X3 - Wiecej pytan? [O] nie trzeba - Masz coś do homoseksualistów? [O] Było już - A do czarnooskórych? [O] W sumie to nie, ale imigrantów to ja tu nie chcę. - Czemu Paweł mi wszystko screenuje? ._. [O] Mi też... - Na koniec KCKCKCKCKCKCKKCKC nie podrywaj mnie. [O] Nigdy! @[member=Krypton™] [P] Po co tyle jesz?! [O] Nie jem dużo. [P] Jak tam pas startowy? [O] LECZ SIĘ [P] Po co się tak często denerwujesz? [O] No nie wiem, tak mam :c [P] Kupić Ci stringi? Bo mówiłaś że nie masz.(Paweł już pewnie o to zadbał ) [O] LECZ SIĘ X2 [P] Lubisz mnie? [O] No tak xD [P] Nutella ? [O] Nie jem. [P] Twój pies bardziej woli Pawła [O] NIE. [P] Co czujesz gdy Paweł kichnie na TS3? [O] Lepiej to wygląda na żywo XD [P] Masz obywatelstwo ukraińskie? [O] NIE. [P] BF, F, Czy BFF? : D [O] BFF3 [P] Ulubiony kolor ? Niech zgadnę brązowy ^^ [O] Fioletowy i biały. [P] Wiesz że głupio się śmiejesz ? [O] Ty jak się śmiejesz, to się dusisz. [P] Lubisz moje żart? [O] Zależy od tematyki XD @[member=Rybka] Dalej wytrzymujesz bez nutelli? [O] Poległam u przyjaciółki :c Ile to już czasu? [O] Były 3 miesiące, zaczynam już znów od 2 tygodni! Czemu akurat nutella? [O] Sama chciałabym wiedzieć... Jak bardzo cię wkurza Paweł? [O] Nie ma takiej skali XD :ninja:? [O] zawsze :ninja: Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Marina. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Hahahaha kc. Swietne odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wtf, ty nie umiesz grać w csa i jesteś cieniasem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Namęczyłaś się a teraz namęczy się szeregowiec :ninja: Zmieniłbym czcionkę + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) To jeszcze jedno pytanko! [P] Ile razy zostałem w tym temacie nazwany botem ?I to nie prawda że ciągle przegrywam w chińczyka " ABSTYNENT " Odpowiedzi 2/10 ;/ Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Krypton™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Z tego wszystkiego zapomniałam nawet zadać Ci pytań, ale wtopa No nic, odpowiedzi na szczęście przeczytałam, JEDZ WIĘCEJ NUTELLI, CHUDZINO! BUZIOLE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi