Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest @SzeregowiecPL Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Uwaga! Mały apel od Pawła, prosił o napisanie tego. Na żadne głupie pytania nie będzie odpowiadał i prosi, żeby takich nie zadawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 [P] Mój pies wcale Ciebie nie woli, czemu kłamiesz? XD Wiesz, że mnie denerwujesz? ._. :love: ? Cieszysz się, że Cię nominowałam? Czy mnie zabijesz? :c Jak możesz pić taką gorącą herbatę? Przestaniesz dissować się z Weroniką? Przestaniesz przeglądać mojego librusa? XD Instagram jest mój, wiesz o tym? I na koniec, czemu mnie nie lubisz? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) [P] Czym jeździsz [P] Jak się zapoznałeś z Mariną [P] Lubisz jeździć na rowerze? [P] Lubisz chodzić po supermarketach? [P] Dlaczego pies mariny woli Ciebie? [P] Jaki masz kolor włosów? [P] Ulubiony zespół muzyczny [P] Ulubiony aktor [P] Ulubione danie [P] Co wolisz. Zime czy lato? [P] Komputer czy Laptop [P] Coca cola czy Pepsi [P] Smak słodki czy kwaśny? [P] Ulubiony przedmiot w szkole [P] Umiesz pływać? [P] Palisz? [P] Pijesz alkochol [P] Czy chcesz mieć dzieci [P] Czy chcesz wyjść za mąż? [P] Jak byś nazwał swoje dziecko? [P] Ulubiona gra? [P] Czym się zajmujesz? [P] Ulubiona gra z dzieciństwa [P] Ulubiony Kolor [P] Skype vs Ts3? [P] Masz jakieś zwierze? Oprócz małego węża? XD [P] Jak spędzasz wolny czas? [P] Jakie posiadasz słuchawki [P] Ulubiony baton? Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Teraz ja - Co tam, sojuszniku? - Powiesz jakie mam z tego profity? - Lubisz mnie? - Nauczysz mnie grać w go? - Może idziemy na Dinozaura? XD - Jakie piwo dzisiaj piłeś, "smakoszu"? - Skończysz mi robić ssy? - :ninja: ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Czas do odpowiedzenia do niedzieli Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi