.SKR. 88 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 1. Twój Nick Mitrox 2. Kto zawinił? gracz 3. Nick oskarżonego Da Vost Docka 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:0:48712957 5. Data i godzina zdarzenia 16:15-16-23 2016-04-05 6. Mapa jb-mountaincraft_v5 7. Opis sytuacji Bugował mape podczas chowanego 8. Dowody screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostt 36 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ogólnie zmieniłem nick, bo dostałem info, że ktoś mnie obgadywał, wiele ludzi tam się chowało, żaden admin nie banował, dostałem się tam normalnie bez niczego, wystaczy chodzić po dircie w górę, jest to część mapy służąca do schowania się, myślisz, że po co autor dodał te schodki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 niewydaje mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostt 36 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To do czego to jest? Gdybym wypadł za mapę, wszedł na coś co jest jakby nie naturalne to rozumiem, ale tam się da normalnie dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli to nie jest bugowanie mapy to nie wiem co nim jest. Nie ma tam specjalnei zrobionego wejścia ani żadnych schodów, kara się należy. #Edit Oczywiście, że można wejść, wszędzie można ale widać wyraźnie po ułożeniu dirta, że autor nie chce by tam wchodzić. Jest to bugowanie mapy i jestem tego pewien, ghost, przypominam również o opcji edytuj. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostt 36 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Można wejść po dircie z prawej, jakoś nigdy nie widziałem żeby admin banował kogoś jak ktos tam się schował, od kiedy ukrywanie się na schodkach które zostały celowo zaprojektowane to bugowanie mapy? Nie wyszedłem poza teren, bo to jest cześć mapy, także bugowanie odpada, wchodzenie na tekstury też bo wspiąłem się po dircie z prawej także nie widzę w czym problem. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Ghostt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Są to tekstury bo pojawia się wizja przez ściany (takie WH trochę). Jednak nie będę karał w tym przypadku (mała szkodliwość i możliwe nieporozumienie), po prostu już tam nie wchodźcie. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez OG droso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi