GryTrean 677 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 1. Twój Nick: GryTrean2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: Hols/Mom's Spaghetti4. Steam_ID oskarżonego: ---5. Data i godzina zdarzenia: 19:50 - 04-10-166. Mapa: Nie wiem7. Opis sytuacji: Nie wiem, z jakiego powodu Admin, czyli Hols dał Jamaice perma, za nadużywanie. Od tego jest droso/queen, a Hols dał mu perma. Nie wiem jak to wyglądało, ale przeglądałem sourcebansy i to zobaczyłem. Chciałbym aby sytuacja została wyjaśniona, a co do perma jamaicy sprawa powinna toczyć się w skardze szyberka. Pozdrawiam.8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:57397251&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajbus 4 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak zwykle obrońca uciśnionych.... Może i mnie przy tym nie było ale wiele razy jamaica nadużywał guarda.Moim zdaniem Spaghetti zrobił dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi