Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga [Guard]

ratatata koniec swiata

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Szyberek
2. Kto zawinił? (admin/gracz):Guard
3. Nick oskarżonego: RastaFanta
4. Steam_ID oskarżonego: Opiekunowie posiadają
5. Data i godzina zdarzenia: 13.04.2016 | 20:00-20:10 (chociaż szczerze obstawiałbym 20:02 - uwzględniając rozmowy na steam)
6. Mapa: ba_jail_rectangle
7. Opis sytuacji: Prowadzę drugą rundę pod rząd, polecenia wyglądają podobnie, o ile nie identycznie (jako prowadzący jest to moja 2 runda).
Po raz kolejny wujos umiera przez to że nie pilnuje ucieczki, zostaje buntownik z bronią + ja i kilku więźniów zamkniętych w klatce przed celami. Po około 30 sekundach wyczekiwania (gdzie niektórzy administratorzy/guardzi dają kicka/slaya jeśli ktoś nie zbuntuje się w przeciągu 30 sekund) decyduje się wyjść po tego buntownika, żeby móc normalnie prowadzić. Kolejne 30 sekund, buntownik umarł - wracam przed cele i zostaje wyrzucony poprzez votekicka. Powodem jest jak to określił oskarżony Guard "Brak kreatywności", dodam tylko że nie jest to pierwszy raz kiedy RastaFanta nie potrafi dopilnować swoich obowiązków + nie traktuje graczy jednakowo (przykładem są niejednokrotne obelgi w stronę mniej lubianych graczy na serwerze). W dodatku kilkukrotnie wychodziła faworyzacja/prowokowanie kłótni przez tego osobnika w moja stronę, o "darciu ryja' do mikrofonu już nie wspomnę - u niego to chyba codzienność. Oskarżony będzie się zapewne wykręcał że mogłem w tym czasie prowadzić, ale chyba lepiej poczekać minutkę i później wyjść na mapę niż siedzieć przed celami, chyba że niektórzy "kreatywność" kojarzą z pierwszą/ostatnią reakcją i wyjście na mapę z 5 więźniami.

8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): GOTV (http://320879.node48.pukawka.pl/dem-ba_jailbreak_rectangle-1460570160-1460572980.zip) + świadek wujos

#Edit:

Demix Tyle chce powiedzieć że to trwało trochę dłużej

Szczerze powiedziawszy mogło to trwać nawet 2x dłużej, bo jak teraz patrze moja rozmowa z wujosem trwała minute, a była to minimum połowa czasu spędzonego na wyczekiwaniu/szukaniu TT. Chodzi tutaj głównie o 'reakcje' (jeśli można to tak nazwać) Guarda.

Edytowane przez Szyberek

Tylko, że wiesz że slayuje go się po 30 sekundach jeżeli jest już ostatni gracz na życzeniu a został jeszcze jeden który jest AFK a nie jak po prostu ci uciekł. Na dodatek ja tego VoteKick nie zrobiłem ale mogę się zgodzić z ludźmi kickującymi, że było to monotonne.

Trochę paradoks, bo niedawno dostałem od ciebie kicka w takiej sytuacji (było łącznie ze mną 4 więźniów) - hipokryzja?

Nawet jeśli było to monotonne, nie był to powód do votekick'a, powinieneś zareagować w adekwatny do tego sposób jako osoba pilnująca porządku na serwerze.

Trochę paradoks, bo niedawno dostałem od ciebie kicka w takiej sytuacji (było łącznie ze mną 4 więźniów) - hipokryzja?

Nawet jeśli było to monotonne, nie był to powód do votekick'a, powinieneś zareagować w adekwatny do tego sposób jako osoba pilnująca porządku na serwerze.

Śmieszny jesteś ,bo wszystkie osoby które były wtedy na serwerze mogą udowodnić ,że ty i DoMino2 wyzywaliście bez powodu RasteFante a on cb wyrzucił i ty mówisz ,że bez powodu ...

Paradoks? Nie dałbym kicka bez racjonalnego powodu bo gdybyś chciał wiedzieć to dalej się jeszcze boje nimi "trzaskać" za wszystkie złamania regulaminu.

Edytowane przez FuhrerOfFanta

Ja doskonale rozumiem że trzeba się podlizać Guardowi/popierać swojego kolegę, ale bądźmy trochę obiektywni :)

Kozak najlepszy kolega rasty z serwera +  hpcx - tutaj nawet nie będę komentował, bo co się rozpisywać o dzieciakach które przejmują serwer?

Niech opiekunowie najlepiej wspólnie rozpatrzą skargę, wypowiedzą się i rozstrzygną ten kwestię.

PS.

Paradoks? Nie dałbym kicka bez racjonalnego powodu bo gdybyś chciał wiedzieć to dalej się jeszcze boje nimi "trzaskać" za wszystkie złamania regulaminu.

Tak, jesteś zdecydowanie odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu, "strażnik" bojący się reagować na łamanie regulaminu podczas jego obecności - wzór do naśladowania! (Administracja serwera też mówiła, iż boisz się podjąć jakąś decyzję podczas ich obecności).

Pozdrawiam, jest to moja ostatnia odpowiedź w Twoją stronę.

Uwaga uwaga!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny jak chcecie się dochodzić jest od tego ts,skype,pw i wiele różnych rzeczy......... Co do skargi moim zdanie słuszna ,mało kreatywności ? Serio fanta ile razy ty byłeś monotonny ..... i jakoś nie mogłem cię wywalić ...

Uwaga uwaga!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny jak chcecie się dochodzić jest od tego ts,skype,pw i wiele różnych rzeczy......... Co do skargi moim zdanie słuszna ,mało kreatywności ? Serio fanta ile razy ty byłeś monotonny ..... i jakoś nie mogłem cię wywalić ...

Szajbus jakie dziewczyny :D Ja nie stawiam was na totalu przez 3-4 minuty i czekam jak zbuntowany sie ruszy :P

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności